آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوستان حرفهای اقای gallardo1 درسته از ماینر نباید بیش از این انتظار داشت
(قابل توجه ahoo)
اگر کویل را درست پیچیده باشید یعنی بهترین اهم کویل برای کویل 1.1 2.5 تا 3اهم و برای کویل 50 سانتی
1.8 اهم می باشد برای انتخاب سیم به بخش توضیحات سیم پیچ اقا محمد واقا محسن مراجعه کنید
و موضوع دیگه اینه که مقاوتهای موازی با کویل رو سعی کنید از نوع اصلی خودش گیر بیارید
که مقاومت دیکفیلم می باشد من پیدا نکردم و فکر نمی کنم در بازار ایران پیدا شه این مقاومتها روی برد تاثیرداره و برای برد بیشتر باید از کویل 1.1 استفاده کنید که دستگاه من 2.20 سانت رو برای یک ورق استیل 50.50 جواب داد و موضوع
دیگه باتری دستگاه ماینره که باید امپرش ساعت بالا باشه که زود خالی نکنه ضعیف بودن باتری
برد دستگاه رو کمی میاره پایین اگر دقت کرده باشید ماینر یک ورق استیل رو بیشتر و بهتر از یک ورق اهن سنس می کنه که این از نکات مثبت این دستگاهه که
فلزات با ارزش رو بهتر سنس می کنه تا فلز بی ارزش موفق باشید

آخرین ویرایش:

danshgo

کاربر
2009-09-06
16
2
سلام بر دوستان دستگاه من از DEMO MODUS ON خارج نمیشه .بیپر هم صدای تیک مانند داره .وقتی mg 8 رو از مدار خارج میکنم بیپر هم خاموش میشه.در ضمن mg 8 رو تعویض هم کردم.کسی چیزی نمیدونه

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
سلام دوستان عزیز
درسته جناب استفانی استیل و المنیوم را بهتر از اهن میزنه طلا راهم بد نمیزنه
اما متاسفانه بردش فوق العاده بایینه با این همه خرج

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
دوست عزیز جناب دانشجو
شما به جای ad8055 از آیسی
NE5534 استفاده کن ثبات و حساسیت خوبی داره من خودم همین مشکل را داشتم و با این ایسی حل شد یه امتحان کن باید حل بشه اون قدرم به کانورتور ها ربط نداره
حتما تست کن قیمتشم پایینه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kambizcat

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
مشکل شما یا مگا8 یا bup314 یا اینکه در مدارت یا قطعی یا اتصال کوتاه داری مگا8 را دوباره پروگرم کن و ترانزیستور را تعویض کن ببین صدای وزه کویل چجوری ایا صدا دایمی یا اینکه قطع و وصل میشه چک کن بعد نتیجه رو بگو

david1365

کاربر
2009-09-24
4
1
سلام دوستان
در مورد ماينر 4 مشكلي دارم. من اين فلزياب رو ساختم ولي بعد از روشن كردن دستگاه مي نويسه no piu data اگه كسي ميدونه مشكل از كجاست لطفا منو راهنمايي كنه. ممنون ميشم
ايميل من [email protected]
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

BAHRAM A

کاربر
2009-09-12
5
4
باسلام وصلوات برمحمد(ص) وال محمد(ص)0 دوستان واستادان گرامی کانکور4032جواب کار میدهدودیگری3035ایاجواب میدهد#$v686ان الله یدافع عن الذین امنوا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: MOHSEN A
بالا