آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
با سلام به دوستان و اقای lachinani می خواستم بدونم این نقشه فلزیابی که خودتون ساختید و قولشو داده بودید هنوز به اتمام نرسیده اقای lachinani یا این که شما صرفا فقط در حد یک حرف این موضوع رو پیش کشیدید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: digital84

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
با سلام خدمت دوستان وآقای فری
دستگاه من بعد از تبلیغ به صفحه ی اصلی میرود و شروع به کار مکند ولی من نتوانستم یک ورق آهن 30*20 رو در عمق 70cm بزنم البته در هوا در فاصله 70cm قوطی اسپری را میزند ولی در خاک نتوانست بزند ؟
در ضمن وقتیکه کوئل را به زمین نزدیک میکنم به طور دائم در همه جا حساسیت نشان میدهد مشکل دستگاه از من از کجاست ؟
من برای ساخت لوپ 1*1 از سیم RG-58 استفاده کردم به این صورت که 5 دور سیم را پیچیدم تا اهم آن 2.5 شود آیا این درست است ؟ با تشکر فراوان (ahoo )

leila1351

کاربر
2009-09-21
2
0
با سلام
من چطوری مدار و برنامه ی ماینر 4را دریافت کنم
با تشکر لیلا

leila1351

کاربر
2009-09-21
2
0
با سلام
به نظر شما دستگاه ماینر 4 برای فلز 10 در 10در چه عمقی قابل کشف هست؟

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
با سلام به دوستان و اقای lachinani می خواستم بدونم این نقشه فلزیابی که خودتون ساختید و قولشو داده بودید هنوز به اتمام نرسیده اقای lachinani یا این که شما صرفا فقط در حد یک حرف این موضوع رو پیش کشیدید؟
با سلام خدمت شما دوست عزيز من اخه چه منفعتي از اين حرف داشتم خود نمايي؟؟ جز اينه كه وقت و هزينم سر تايپ كردن اين نوشته ها صرف ميشه ؟؟من قبول دارم كه خيلي زود عنوانش كردم و معذرت هم گفتم.

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
سلام به دوستان حرفه ای Stefani55 _ lachinani _ galardo1 از جمله fery
لطفا به سوال من درصفحه 76 جواب دهید0 تا کسانی که ادعا می کنند ماینر قویترین است برای من و دیگر کاربران ثابت شود0 تا دیگران هم اعتماد کنند 0
سوال اینکه دستگاه من در 70cmنتوانست بزند علت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gallardo1

danshgo

کاربر
2009-09-06
16
2
سلام بر دوست عزیز آهو.شما باید از rg 58 به مقدار 1.2 تنها در فاصله بین لوپ و دستگاه استفاده کنید .برای سیم لوپ از RG 26 شش رشته ای استفاده کنید.رشته های سیم رو با هم سری کنید.

danshgo

کاربر
2009-09-06
16
2
سلام بر دوستان .دستگاه من بعد از تعویض bup314 با این مشکل مواجه شده . بیپر از همان لحظه روشن کردن شروع به صدای تیک مانند میکنه .دستگاه هم بعد از روشن شدن و ارئه تبلیغ به حالت DEMO MODUS ON میره .وقتی که لوپ رو در این موقع به طرف تلوزیون میگیرم به ازای هر صدای بیپر ************** در تلوزیون ایجاد میکنه.دیگه خسته شدم لطفا از دوستان امداد و کمک.مرسی

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
دوستان تو رو خدا این قدر خرج نکنید برای این اسباب بازی مسخره باور کنید شما هم بیش تر از من و دیگر دوستان نمی توانید بیشتر بزنید حالا جه با سیم نقره یا rg58 یا کویل فلت 28 یا 1*1 و تعداد دور و غیره به خدا پولتون را حروم نکنید
این مدار را پالس دتکتور گزاشته برای افراد اماتور که یه کار دستی درست کنن برا مدرسشون

اخه اگه قرار بود این دستگاه اصلان یه فلز 10*10 سانت را توی 2 مترمبزنه پالس دتکتور باید جم میکرد میرفت پی کارش
دوستان با ور کنید بیشتر از 1 متر و 20 سانت بیشتر نمیتونید بزنید
بهتره همگی بریم سراق یه مدار دیگه

بالا