آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوست عزیز اون شاسیها باید از هم جدا باشن چرا به هم وصل کردی ؟ اون خط نازک که دور تصویرpcb می بینی جز خطوط مدار نیست . اصلاح کن بعد ازمایش ولی فکرمی کنم hcpl سوخته

آخرین ویرایش:

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
با سلام خدمت دوستان
بعضی از عزیزان شایعه میکنند ماینر 4 7 متر عمق را میزند که این شایع ای بیش نیست
و مراجعه کنندگان تحت تاثیر قرار میگیرند و هزینه میکنند عاملان شایعه از این کار این سود
را می برند که کار آموزان پس از موفق نشدن مدار را ارسال می کنند و هزینه بیشتری را
بیهوده خرج میکنند این مدار با قطعات نظامی که من مونتاز کردم با دیسک 30*30 رو توی
2 متر و با لوپ 3.20 cm زد و در این وبلاگ بزرگترین دروغ نوشته شده است
چون این کار شدنی نیست با این اسباب بازی گول نخورید

http://fery11.blogfa.com/

با لب تاپ آخر کره زمینم میبینی
:blow:

سلام دوستان این قضیه فلزیاب ماینر به حال من سودی ندارد وفقط جهت کمک به دوستان به اینجا سری می زنم ولی دستگاه ماینر که شما می سازید در بین دیگر دستگاههای پالسی که مدارات ان در سایتهای خارجی
موجود می باشد بهترین کارایی و راندمان را دارد من شخصا یا حتی خود شما شاید مدارات زیادی را ساخته ایم
که حتی 1.5 هم به زور جواب داده که فلزیاب ماینر در بین همه انها قوی ترین است در ضمن اگر تاپیکها را با دقت مطالعه کرده باشید دوستان به این برد که شما گفته اید
اشاره کرده اند و صحبتی از 7 متر برد نشده است اگر شما نقشه مداری قوی تر از ماینر سراغ دارید در یک تاپیک جداگانه ان را قرار داده و خودتان هم به رفع اشکالات وکمک به دوستان اقدام کنید در غیر این صورت پ>؟
بیهوده ندهید با تشکر

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
از كمكتون خيلي ممنون داداشي
به نظرتون فقط همين آي سي سوخته ؟ آخه اصلا دستگا روشن نميشه و hcpl هم خيلي داغ ميكنه بخصوص موقعه اي كه بلندگوي دستگاه رو وصلش ميكنم سريعتر داغ ميشه واز بلند گو صداي تيك تيك ميادش

ANARI

کاربر
2008-10-21
7
7
سلام وخسته نباشيد طرز ساخت كوئل 28سانتي ماينر4 تعداد دور سيم پيچ واگه ممكن شكل اون كه ساخته شده و جواب گرفتيد

باتشكر:dast:

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
از كمكتون خيلي ممنون داداشي
به نظرتون فقط همين آي سي سوخته ؟ آخه اصلا دستگا روشن نميشه و hcpl هم خيلي داغ ميكنه بخصوص موقعه اي كه بلندگوي دستگاه رو وصلش ميكنم سريعتر داغ ميشه واز بلند گو صداي تيك تيك ميادش
سلام دوست عزیز ابتدا همه ایسی ها رو بردار بغیر از cny17 , mega32 که 2 تاست حتی مگا هشت رو هم بردار حالا اگر مدارت اتصال کوتاه نداشته باشه و مگا 32 درست پروگرم شده باشه و ولتاژهای 2 تا g درست باشند باید مدارت روشن بشه و بعد از تبلیغات ارور وصل نبودن کویل بیاد بعد باید ازمایش بکنی که کدوم ای سیت سوخته کدوم سالمه

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
دوست عزيز همين كارو كردم اما بازم روشن نشد atmega 32 رو هم به اين شكل دو تا فيوز بيت بنام BODEN=0 و BODLEVEL=0 در محيط CodeVision تيك زدم آيا بنظرتون درسته

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
در پايه 6و7 آي سي hcpl هم 4.7 ولت دارم و از منفي خازن به پايه تراكوها 20 و 16ولت دارم و در خروجي تراكوها 5ولت دارم مگه ميشه از يه مسير دوتا ولت رد شه موضوع چيه نميدونم ميشه لطف كنين يكم در اين مورد وضيح بدين ممنون ميشم دوست عزيز

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
واضحتر بگم از پايه منفي خازن تغذيه به پايه منفي ميكرو كه انذازه ميگيرم 16 ولت و از پايه هاي خروجي تراكو به پايه منفي ميكرو 5 ولت هستش

بالا