دوستهای عزیزی که به این عدد 18 قسمت حساس شده اند، لطفاً پست های آقای Service manual در تاپیک فایل های ایپرام ، فلش ، آپگرید ال سی دی های سامسونگ ... را ببینند. حتماً فلش های 12 یا 9 یا 8 قسمتی میبینند.
در ضمن من فکر نمیکنم شما بتونید همیشه تمام سایت را بررسی کنید و این فایل ها را یکپارچه کنید.
من از شما خواستم به من اونهایی که 18 قسمتی تقسیم شده نشون بدید تا اصلاح کنم. دیگه شما چه کار دارید که من میتونم یا نمیتونم؟؟
مورد بعد اینکه هر 24 ساعت نیست و هر 12 ساعت می تونید 10 فایل دانلود کنید که بیشتر هم نیازتون نمیشه.
مورد بعد اون متنی که نوشته شده باید برید از فروشگاه ها خرید کنید کجا نوشته؟ اگر جایی هم هست بگید من اصلاحش کنم چون تو فروشگاه ها فایلهای ضمیمه رو نه کسی داره و نه میفروشه. میتونید خودتون برید فروشگاه ها رو ببینید.
همه چیز با داد و بیداد راه انداختن درست نمیشه. هر مشکلی داشتید اینجا ناظر فنی داره میتونید پیام بدید بهش و علت رو جویا بشید و بخواین کمک کنه.
اگر می خواین بیاین همه فایلها رو تند تند دانلود کنید که بحثش جداست بله چنین اجازه ای به کاربرها نمیدیم. ولی اگر برای استفاده شخصی می خواین نیازتون برطرف میشه. اونهایی هم تعداد پارتهاش خیلی زیاده لینک بدید من اصلاح میکنم. اگر نکردم بعد بگید نمی کنید.