آی پی امداد
abtahi

آموزش: ساخت مدار تست بک لایت LED

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
591
1,286
با سلام
با توجه به اینکه منابع تغذیه ولتاژ بالا کمیاب و یا گران می باشند این مدار برای تست بک لایتLED مدار ساده ، پیوست است.این مدار ساده یک ولتاژ DC است که توسط 2 عدد لامپ 5 وات 220 ولت (لامپ یخچالی) کنترل جریان می شود.توسط پروپ های خروجی 1 برای ولتاژهای کمتر(32 اینچ) و 2 برای ولتاژ بیشتر(42/47/50/..).ضمن پوزش از استاید این مدار نیاز به توضیح نداشت و شما ممکن است از روش ها ودستگاه های بهتری دارید و استفاده می کنید.هدف بنده ارزان بودن و کارایی داشتن است. خودم مدتهای زیادی است از این روش استفاده می کنم.
موفق باشید.
لازم به ذکر است،در خروجی منفی یک مقاومت 220 اهم یا یک کیلو اهم 5 وات سری شود،جریان خروجی کمتر و باعث جریان اضافی به بک لایت نشود.

پیوست‌ها

• 25.5 کیلوبایت بازدیدها: 207
آخرین ویرایش:

systemrahbar

کاربر
2014-12-06
7
5
با سلام خدمت تعمیر کاران
این مدار و مدارات تو بازار خیلی خوب هستن اما ایزوله نیست و خدای نکرده با بدن لمس بشه آیا امنیت داره برای خود تعمیر کاران یا نه
بنده پیشنهاد میکنم از اینترنت تست بکلایت مهندس غلامرضا درویشی رو دانلود کنید و بنده ساختم و همه بک لایت ها و همچنین لام های کم مصرف و حتی شکست ولتاژ دیود زنر رو هم جواب میدهد

irash14

کاربر vip
کاربر
2012-09-15
72
312
اندیشه فاز یک
سلام من سالها است با مدار دو عدد ترانس کوچک که نقشه در همین سایت است تست انجام میدم خیلی عالی و لوازم همه تعمیر کارها دارند من که راضیم.

mahddi

کاربر
2012-09-20
71
109
درود بر شما

مدار ایزوله نیست .

بهترین روش همان مدلی هست که آقای محمودی با دو عدد ترانس گذاشته بودند .

روش دوم هم استفاده از درایورهای LED ایزوله هست .
سلام
امکانش هست تستر آقای محمودی اینجا قرار بدهید که قابل مشاهده باشه؟

بالا