باسلام
دوست عزیز
GABRIEL
1- توضیح کامل و راهنمایی در مورد خارج کردن المنت حرارتی در زمان چاپ باعکس
2- کاغذ برچسب دار که دارای قسمت زرد است توضیح با عکس
خدمت دوست عزیز عرض کنم که من از یک پرینتر لیزری سیاه و سفید سامسونگ استفاده میکنم samsung ML-1610 که در جواب سوال شماره یک توضیح ان این است که برای خارج کردن المنت حرارتی باید کاور روی پرینتر را دراورید با در آوردن کاور تقریبا بردهای الکترونیکی و المنت حرارتی نمایان میشوند . المنت به شکل یک استوانه لاستیکی است که بر روی یک استوانه دیگر مماس می باشد و تقریبا مانند یک نورد بر روی هم قرار گرفته اند و این مجموعه در این نوع پرینتر توسط 2 پیچ به بدنه دستگاه متصل شده و با 2 زوج سیم توسط سوکت به برد پرینتر وصل شده اند. کافی است که پیچهای المنت را باز کرده و بدون دست زدن به اتصالات الکتریکی و باز نمودن آنها ، المنت را در کنار پرینتر قرار دهید. در اینجا یک عدد میکروسوئیچ دیده میشود که با برداشتن المنت آزاد میشود که باید آنرا با نوار چسب فعال کنید. همچنین زمانی که کاور را باز میکنید یک میکروسوئیچ دیگر در کنار درب زیرین پرینتر وجود دارد که باید مراقب باشید که آزاد نشود و گرنه این 2 میکروسوئیچ که گفتم باعث میشوند پرینتر error بدهد.
و اما جواب سوال 2 : من امکانات عکس گرفتن را فعلا ندارم ولی اسم این کاغذ ، کاغذ برچسب دار است که در روش اتو از آن استفاده میشود به طور کلی بگم که تقریبا تمام کاغذهائی که سطحشون گلاسه است قابل استفاده هستند حتی کاغذ مجله
البته علت اینکه من المنت حرارتی را برداشتم این بود که اولا در روش معمولی شما 2 مرحله جوهر پودری پرینتر را حرارت میدادید که این خود باعث کاهش کیفیت کار میشد چون مقداری از تونر بر روی همون المنته میچسبید و بر روی کاغذ نمی اومد که با برداشتن اون المنت دیگر این اتفاق نمی افتد و ثانیا به دلیل اینکه یک مرحله تونر بر روی کاغذ ذوب شده بود مقداری از تونر بر روی خود کاغذ جذب میشد که در مرحله اتو کشی به برد منتقل نمیشد . ولی در این روش یکبار تونر ذوب میشود ان هم در مرحله اتو کشی و کیفیت کار در کل 50 درصد بیشتر میشود.
این را هم بگم که شما میتونید المنت حرارتی را برندارید ( اگر چاره ای نداشتید مثلا دادید بیرون براتون پرینت بگیرند) ولی با این حال نیز اون طرح به برد منتقل میشه .
این از حسنهای این روشه که کیفیت کار شما وابسته به پرینترتون نیست .چون در روش قبل بعضی از جاها نمیتونستند روی اون طرف زرد کاغذها پرینت بگیرند یا اینکه در اکثر مواقع پرینت خراب میشد و مجبور میشد از یه پرینتر با کیفیت و با تونر اصلی استفاده کنید و در روشی که براتون گفتم دیگه این مشکلات وجود ندارد.
باز هم اگه سوالی بود در خدمتم