سلام،باز هم از اطلاعاتی که در اختیار ما قرار می دهید تشکر می کنم و بی صبرانه منتظر update شدن مطالبتون هستم.
در مورد مطلب بالا می شه بگید چطوری می شه ic صدا رو چک کرد؟در ضمن اگه ممکنه در مورد تست خازن و خازنهای smd اگه ممکنه مختصری توضیح بدید.
سلام خوب من از شما اينبار يه سوال بپرسم جسارتا ؟
اطلاعات شما در چه سطحي هست در اين زمينه اين وسالي كه كرديد خيلي مبتدي هست و سوال بعديتون كه در زيره اصلا به مبتدي ها نميخوره ميشه بفرماييد حالا
خوب اما جواب شما
آي سي نزديك جك خروجي صدا هست البته هر آي سي اونجا بود متعلق به صدا نيست و بايد از روي شمارش يا برندش متوجه شد كه مربوط به چيه گاها كنارشونم نوشته در اين مواقع نقشه برد لپ تاپ داشته باشيد بسيار كمك ميكنه براي چك كردنش هم بايد نقشه اي سي باشه بعدش بايد ولتاژ در پايه input و out آن وجود داشته باشه
خازن هاي smd براي تستشون يه اهمتر يا مولتيمتر كافيه داشته باشيد و با پراپ ( همون دوتا سيم مولتي متر يا اهمتر) به دو طرفش ميزنيد و تستسش ميكنيد فكر كنم اينا در بخش اموزش الكترونيك براي مبتديان سايت باشه
می شه بگید از کجا می شه فهمید که ایراد از گرافیک سیستم هست.چون همانطور که می دونید مشکل گرافیک هم یکی از انواع ایرادهای no boot می باشد.در ضمن تو قسمت no boot نوشتید ولتاژ vga=1.5 می شه بگید از کجا بگیریم؟
مشكلات gpu يا كارت گرافيك معمولا از مشكلات مشاهده شده روي تصوير مشخص ميشه و با كمك تستر بايد رفعشون كرد پس بعد از نصب تستر اول بايوس رو چك ميكنه بعد سي پي يو بعد رم و بعد گرافيك اگر گفت گرافيك مشكل داره خوب ميريم سراغ اون
براي عيب يابي گرافيك بايد Vddq رو كه مقدار ان برابر 1.5 و بر روي فت كناري اسلات vga وجود داره بايد چك كنيم وظيفه اين فت تامين ولتاژ كارت گرافيك اگر ولتاژ تا اينجا بود يعني 100% كارت گرافيكه مشكلات داره و بايد عوض بشه در سيستم هايي كه كارت گرافيك ندارند هسته گرافيكي در n.b وجود دارد و بايد سراغ تعويض انها رفت