هر وقت فهرست بلندبالایی از محصولات تازه یا فناوریهای جدید ارائه میشود، اغلب تولیدکنندگان امیدوارند نامشان را در میان این محصولات ارائهشده پیدا کنند؛ اما مطمئنا این گروه 20تایی که به تلفنهایی با بالاترین میزان تشعشع الکترومغناطیس میپردازد و در آن نامهایی مانند اچ.تی.سی، سونیاریکسون و موتورولا به چشم میخورد، لیستی نیست که تولیدکنندگان علاقهای به دیدهشدن در آن داشته باشند.
هنگامی که با تلفنهای همراه صحبت میکنیم، فرستندهای صدا را به صورت یک موج سینوسی به رمز درمیآورد. این موج سینوسی به وسیله فرستنده به آنتن تلفنهای همراه و فضای خارج ارسال خواهد شد. این امواج رادیویی از اشعه الکترومغناطیس تشکیل شدهاند.
به گزارش سی.نت، خطرات ناشی از قرار گرفتن در معرض میدانهای مغناطیسی، مخصوصا برای کودکان اثبات شده و به همین دلیل کمیسیون ارتباطات فدرال یا fcc حداکثر sar یا میزان جذب خاص هر تلفن همراه در ایالات متحده را 1.6 واتبرکیلوگرم اعلام کرده است. در اروپا این عدد 2 واتبرکیلوگرم و در کانادا نیز حداکثر 1.6 واتبرکیلوگرم تعریف شده است.
اعداد اعلام شده در این گزارش توسط اف.سی.سی و با اندازهگیری حداکثر تشعشع تلفنهای همراه نزدیک گوش فرد اندازهگیری شدهاند.
Sony Ericsson Satio
این گوشی سونیاریکسون با SAR 1.56 بالاترین تشعشع الکترومغناطیس را در میان گوشیهای تأییدشده دارد. محققان میگویند استفاده مداوم از تلفنهای همراه میتواند سرطانزا باشد. البته این موضوع هنوز اثبات نشده است.
Kyocera Jax S1300
این تلفن همراه ارزان تنها یکی از گوشیهای همراه کیوسرا است که در این لیست جای دارد.
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
یکی از جدیدترین ساختههای سونیاریسکون که از سیستمعامل آندروئید استفاده میکند، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
Motorola i335
نمونههای گوناگونی از موتورولا در این لیست به چشم میخورند اما تشعشع الکترومغناطیس i335 از تمامی آنها بالاتر است.
Motorola Defy
این گوشی هوشمند توسط تی-موبایل در ایالات متحده عرضه شده است.
Motorola Grasp
این گوشی مناسب برای ارسال پیامهای کوتاه نیز در لیست به چشم میخورد.
ZTE Salute
این تلفن همراه ارزان که توسط وریزون به بازار عرضه شده، ساخته شرکت چینی ZTE است.
LG Rumor 2
این تلفن همراه یکی از دو گوشی ال.جی موجود در لیست است.
Sanyo Vero
یک نمونه از گوشی تاشوی سانیو نیز در میان 20 تلفن همراه با بالاترین تشعشع دیده میشود.
Motorola Droid
گوشیهای Droid قدیمی در کنار نمونههای جدیدتر، بخشی از این لیست هستند.
Motorola Droid 2
تمامی گوشیهای Droid را در این لیست میتوان دید.
HTC Desire
این تلفن هوشمند از سیستمعامل آندروئید استفاده میکند و در ایالات متحده عرضه شده است.
LG Chocolate Touch
تشعشع این نمونه ساخت ال.جی از Rumor 2 کمی کمتر است.
Kyocera Wild Card M1000
این نمونه یکی از چندین تلفن همراه کیوسرا است که در لیست قرار گرفتهاند.
Kyocera X-tc
گوشیهای کیوسرا جزئی از تلفنهای همراه با تشعشع بالا هستند.
Motorola i576
گوشی تاشوی i576 ساخت موتورولا نیز در این لیست به چشم میخورد.
Motorola Stature i9
گوشی تاشوی Stature i9 باز هم از شرکت موتورولا، رتبه بعدی را به خود اختصاص داده است.
Motorola Droid X
موتورولا و سری دروئید بخش قابل توجهی از لیست را به خود اختصاص داده اند.
BlackBerry Tour 9630
میزان تشعشع این تلفن هوشمند بلکبری نیز با سری 9650 این شرکت برابر است. هر دو نمونه توسط وریزون وارد بازار شدهاند.
BlackBerry Bold 9650
این تلفن همراه که از سری محبوب Bold است، آخرین تلفن همراه این گروه است.
كارشناسان در آخرين بررسي خود ليست 10 تلفنهمراه برتر جهان را كه شامل قابليتهاي فراوان و كارايي آسان ميشوند، معرفي كردند. ميزان علاقمندي به دستگاههاي الكترونيكي همراه اين روزها بسيار افزايش يافت است و در اين ميان، بسياري از كاربران ترجيح ميدهند با ابزارهايي كوچكتر از لپتاپ نيازهاي روزمره خود را برآورده كنند. از اين رو كارشناسان در آخرين بررسي خود ليست 10 تلفنهمراه برتر جهان را منتشر كردهاند كه در زير به آنها اشاره ميكنيم.
به گفته كارشناسان، اين تلفنهاي همراه كاربرديتر از گوشيهاي معمولي هستند و امكانات بيشتري را در اختيار كاربران قرار ميدهند.
** Nexus One گوگل: اين گوشي به نمايشگر لمسي AMOLED مجهز شده است و به واسطه پردازشگر پرقدرت خود، عملياتهاي مختلف را با سرعت بالا انجام ميدهد. روي اين گوشي كه صفحهكليد دارد، سيستمعامل متنباز اندرويد نصب شده است و البته برخي محدوديتهاي شبكهاي باعث شده تا اين محصول به يك فوق گوشي پيشرفته تبديل نشود.
** 2Droid موتورولا: اين گوشي همراه با صفحهكليد سختافزاري كشويي به دست كاربران ميرسد و اولين محصولي است كه روي آن نسخه 2 سيستمعامل اندرويد نصب شد. براي اين گوشي قابليتهاي اينترنتي فراواني درنظر گرفته شده است و كاربران ميتوانند تصاوير را در نمايشگر لمسي 3.7 اينچي آن مشاهده كنند.
** آيفون 4G اپل: اين گوشي فاقد صفحهكليد است و توسعه سختافزاري و نرمافزاري آن نسبت به مدل قبلي موجب شده است تا متمايز باشد.
** Cliq موتورولا: اين گوشي بسيار زيبا طراحي شده و با داشتن صفحهكليد سختافزاري كشويي، مشكل كاربران را براي تايپ متن حل ميكند. براي اين گوشي رابط كاربري MotoBlur درنظر گرفته شده است.
** BlackBerry Bold 9700 ساخت شركت RIM: اين محصول بهترين گوشي بلكبري در بازارهاي جهاني محسوب ميشود. شركت RIM اين گوشي را بسيار باريك و زيبا طراحي كرده و براي آن امكانات و تجهيزات قابلملاحظهاي در نظر گرفته است.
** 6Pre Plus ساخت شركت Palm: اين گوشي نسبت به مدل قبلي خود حافظه داخلي بيشتري دارد و نرمافزار جديدتري براي آن در نظر گرفته شده است. در اين گوشي سرعت پردازشگر نيز افزايش يافته كه همين مسئله آن را نزد كاربران محبوب كرده است. اين گوشي صفحهكليد سختافزاري كشويي دارد.
** Pre ساخت شركت Palm: گوشي Pre به سيستمعامل webOS مجهز شده است و شامل قابليتهاي لمسي و كاربردي فراوان ميشود. اين گوشي فاقد صفحهكليد سختافزاري است كه همين مسئله اندكي كار را براي تايپ متون دشوار كرده است. ** Behold II سامسونگ: براي اين گوشي كه صفحهكليد سختافزاري دارد، نمايشگر لمسي AMOLED به همراه دوربين ديجيتالي باكيفيت در نظر گرفته شده است. اين گوشي شامل امكانات چندرسانهاي فراوان نيز ميشود.
** BlackBerry Tour 9630 ساخت شركت RIM: اين گوشي هوشمند كه صفحهكليد كامل را در قسمت زير نمايشگر جا داده است، بسيار كاربردي مينمايد و عدم پشتيباني آن از شبكه بيسيم Wi-Fi از مهمترين مشكلات آن محسوب ميشود.
** Droid Eris ساخت شركت HTC: اگر كاربران بتوانند از يك گوشي هوشمند بدون صفحهكليد سختافزاري استفاده كنند، اين محصول بهترين گزينه براي آنها محسوب ميشود. اين گوشي بهترين و كاربرديترين جايگزين براي گوشي Droid موتورولا است.
کارشناسان در صدد طراحی سیستمی هستند که با نصب آن در مدارس از استفاده دانش آموزان از تلفن های همراه جلوگیری کنند.
موبنا، از آنجا که استفاده از تلفن های همراه در مدارس به مشکل بزرگی تبدیل شده و علاوه بر حواس پرتی دانش آموزان باعث اختلالاتی در مدرسه می شود، بسیاری از محققان و کارشناسان در صدد ارایه راهکارهایی هستند تا از این دستگاه ها دست کم در مدارس استفاده نشود. مسوولان با همه قوانین و تنبیه هایی که برای دانش آموزان در نظر گرفته شده اما باز هم نتوانسته اند به طور جدی کاری از پیش ببرند.
اکثر دانش آموزان در کلاس درس با استفاده ازگوشی خود مرتب در حال ارسال و دریافت پیامک هستند.
حتی بسیاری از دانش آموزان یا دانشجویان آمریکایی اعلام کرده اند استفاده از تلفن همراه در کلاس درس به یکی از ارکان اصلی حضور در دانشگاه یا مدرسه برای آنها تبدیل شده است و باعث می شود کلاس ها یا مدرسی را که دوست ندارند راحت تر تحمل کنند.
اما استفاده از این دستگاه های ارتباطی باعث می شود انرژی زیادی از معلمان برای بررسی دانش آموزان و جلوگیری آنها از استفاده تلفن های همراه هدر رود.
از این رو کارشناسان معتقدند با ارایه سیستمی در مدارس که بتواند پس از ورود به مدرسه گوشی آنها را بلوکه کرده و مانع استفاده آنها از تلفن های همراه شود ممکن است بتوان تا حدی این مشکلات را حل کرد.
به نظر می رسد در بخش هایی هم از آنجا که با ارایه راهکارهای مختلف راه به جایی نبرده اند درصدد ابداع روش هایی هستند که دانش آموزان را تشویق به استفاده از گوشی تلفن همراه در کلاس درس کنند.
به این ترتیب کارشناسان در صددند از تلفن های همراه به عنوان ابزار آموزش در کلاس درس بهره ببرند.
ابداع نسخههاي ديجيتال از روزنامه هاي مختلف براي كاربران رايانه لوحي آيپد، بازار روزنامه هاي چاپي را بيش از گذشته كساد كرده است.
به گزارش فارس به نقل از پي سي ورلد، بررسي هاي موسسه روزنامه نگاري RJI در دانشگاه ميسوري نشان مي دهد كه آي پد ممكن است تاثير منفي بر آينده روزنامه هاي چاپي داشته باشد.
بر اساس همين بررسي ها بسياري از افرادي كه تاكنون نسخه هاي چاپي برخي روزنامه ها را خريداري مي كردند هم اكنون ترجيح مي دهند نسخه هاي ديجيتالي همان روزنامه ها يا به طور كلي روزنامه هايي را مطالعه كنند كه تنها به صورت ديجيتالي منتشر مي شوند.
اين بررسي با همكاري 1600 كاربر آي پد انجام شده كه اكثراً مردان داراي مدرك ليسانس به بالا بوده و متوسط سن آنها 48 سال بوده است. 84.4 درصد از شركت كنندگان در اين تحقيق گفته اند كه براي مطالعه اخبار مهم و رويدادهاي اصلي جهان از آي پد استفاده مي كنند و نيمي از اين افراد هم گفته اند كه به طور متوسط يك ساعت از روز را صرف خواندن اخبار از طريق آي پد مي كنند.
آي پد همچنين براي مطالعه كتاب، مجله، گشت و گذار در وب و مطالعه ايميل ها هم به طور گسترده مورد استفاده قرار مي گيرد. كارشناسان معتقدند با تداوم اين وضعيت بازار روزنامه هاي چاپي ظرف 5 سال آينده به طور جدي تهديد خواهد شد.
گروه خبری GSM :قرار است گوشی ال جی که مجهز به پردازنده دو هسته ای NVIDIA's dual-core Tegra 2 میباشد در سال آینده معرفی شود . این گوشی که نام آن Star است دارای صفحه نمایش 4 اینچی و سیستم عامل آندروید است . دوربین این گوشی نیز 8 مگاپیکسل است که قادر است فیلمهایی با کیفیت 1080P را ذخیره کند . این گوشی اولین گوشی است که با پردازنده دو هسته ای به بازار میاید.
به گزارش فارنت و به نقل از خبرگزاری رویترز، تابلت نسل بعد شرکت اپل ضمن کوچکتر بودن دارای دو دوربین نیز خواهد بود. بنا بر این گزارش «آیپد ۲» در ماه ژانویه معرفی و در ماه آوریل به بازار عرضه خواهد شدو صفحه نمایش رتینا که پیش اتر از این در آیفون و ایپاد تاچ ۴ مورد استفاده قرار گرفته است بهره خواهد برد. «کورفمان بروس» تحلیلگر موسسه «Shaw Wu» در این مورد اعتقاد دارد که شرکت اپل در واقع با کوچکتر کردن تابلت خود در اندیشه بدست آوردن سهم بیشتری از بازار تابلتها و جذب عده بیشتری از کاربران اینگونه دستگاهها است. وی در گفتگو با رویترز همچنین خاطرنشان کرده است که تابلت بعدی اپل که با نام تجاری iPad2 عرضه خواهد شد، دارای دوربین ۵ مگاپیکسلی در پشت دستگاه و یک دوربین VGA در جلوی خود برای امکان جدید مکالمات ویدیوییFaceTime خواهد بود.
در همین حال تصاویری از کارخانه فاکسکان در چین، محل تولید تابلت آیپد ۲ به بیرون درز پیدا کرده که به روشنی بیانگر وجود ۲ دوربین در این تابلت است. گفتنی است پیش از این در برخی گزارشها نیز اعلام شده بود که تابلت بعدی شرکت اپل به احتمال فراوان دارای صفحه نمایش ۷ اینچی خواهد بود.
ایستنا :مدیر فروش شرکت پارس کامتل از استقبال مشتریان از گوشیهای آلکاتل زیر 50 هزار تومان خبر داد. به گزارش دنیای اقتصاد «محبوبه نیلوفری» گفت: با شرایط فعلی بازار تلفن همراه استقبال خریداران از گوشیهای ارزان قیمت زیر 50 هزار تومانی به طور چشمگیری افزایش یافته است.
وی افزود: عرضه متنوع گوشیهای زیر 50 هزار تومانی آلکاتل باعث شده تا تعداد زیادی از مشتریان تمایل به خرید این نوع گوشیها داشته باشند.
نیلوفری گفت: OT108 ،OT305 OT222 و OT208 از جمله گوشیهای پرفروش آلکاتل در بازار است که با استقبال بالایی از سوی مشتریان روبهرو شدهاند.
وی تصریح کرد: مدلهای فوق به ترتیب به بهای 29، 36، 25 و 37 هزار تومان در سطح بازار تلفن همراه به فروش میرسند.
مدیر فروش شرکت پارس کامتل ادامه داد: گوشیهای ارزان قیمت زیر 50 هزار تومانی آلکاتل فاقد هرگونه امکاناتی نظیر دوربین، حافظه و صفحه نمایش با کیفیت است و تنها در جهت مکالمه تلفنی مورد استفاده قرار میگیرند.
در حال حاضر شرکت پارس کامتل به عنوان تنها نماینده فعال آلکاتل در ایران مشغول به فعالیت است.
تبلت P1000 سامسونگ ، با گارنتی اصلی وارد بازار ایران شد
گروه خبری GSM: بالاخره تبلت سامسونگ ، به نام P1000Galaxy Tab با گارانتی اصلی وارد بازار ایران شد . قیمت این تبلت با گارانتی اصلی پارس مایکروتل 876 هزار تومان میباشد .
این تبلت دارای صفحه نمایش 7 اینچی و سیستم عامل آندروید نسخه 2.2 و دوربین 3.2 مگاپیکسلی میباشد .
رشد 145 درصدي بارگذاري برنامههاي موبايلي در سال 2010
خبرگزاري فارس:شركت تحقيقاتي ABI Research بر پايه آخرين بررسي خود اعلام كرد 2010 سالي پررونق براي بازار ابزارها و برنامههاي موبايلي بوده و ارتقاء قابل ملاحظه نسبت به سال قبل را در اين زمينه تجربه شده است. كارشناسان اين مركز بر اساس آخرين بررسيهاي خود اعلام كردند كه ميزان بارگذاري برنامهها و ابزارهاي موبايلي در سال جاري ميلادي نسبت به سال 2009 تا دو برابر افزايش يافته و پس از آن، تا سال 2013 سرعت رشد اين بازار كمتر خواهد شد.
كاربران اين روزها برنامههاي بيشتري را براي تلفنهاي همراه خود بارگذاري ميكنند، زيرا بيش از قبل گوشيهاي هوشمند در سراسر دنيا فروخته ميشود. مركز تحقيقاتي ABI اعلام كرده است كه ميزان فروش گوشيهاي هوشمند در سال جاري ميلادي نسبت به سال گذشته 20 درصد افزايش يافته است.
شركت اپل با فروشگاه اينترنتي موبايلي خود براي گوشي آيفون حاكميت اين بازار را در اختيار دارد و البته فروشگاههاي اينترنتي مخصوص اندرويد، ويندوز موبايل، بلكبري و سيمبين نيز كاربران فراواني را به سمت خود جذب كردهاند و به گفته "مارك بكو " از كارشناسان مركز ABI، تا پايان سال جاري بر رونق آنها افزوده ميشود.
بر اساس پيشبينيهاي صورت گرفته، ميزان بارگذاري برنامههاي موبايلي در سال 2010 ميلادي نسبت به سال قبل 145 درصد افزايش خواهد يافت. بر اين اساس گفته ميشود، در حالي كه طي سال 2009 حدود 2.4 ميليارد برنامه موبايلي از اينترنت بارگذاري شده بود، تا پايان امسال 9/5 ميليارد برنامه و ابزار مخصوص تلفنهاي همراه از اينترنت بارگذاري خواهد شد.
در اين ميان، اپل همچنان بزرگترين ارايه دهنده خدمات موبايلي در جهان باقي خواهد ماند و تا پايان سال جاري 3.3 ميليارد برنامه موبايلي از فروشگاه اينترنتي آن بارگذاري خواهد شد. همچنين پيشيني شده است كه در سال 2010 بيش از 800 ميليون برنامه مخصوص سيستمعامل اندرويد گوگل از اينترنت بارگذاري شود.