دوست عزیز اون رگولاتور مابین دو اسلات که در عکس مشخص کردی اگه داغ می کنه اون رگولاتور را ابتدا در خارج از مدار تست کنید واگر خراب بود تعویض کنید و بعد ضمن تست خازنهای مابین اسلات خطوط مسی که رگولاتور روی ان لحیم شده را از نظر اتصال کوتاه چک کنید و نتیجه را اعلام کنید
با تشکر
ممنون از پاسخ سریعتون جناب jaxtor.
در مولتی متر دیجیتال وقتی سیم قرمز رو میذارم روی درین یکی از پایه ها افت ولتاژ 545 و پایه دیگر بی نهایت رو نشون میده. برعکس وقتی پایه مشکی روی درین هست یکی از پایه ها 793 و پایه دیگر افت ولتاژ 700 رو نشون میده. باید عوض کنم؟می بخشید در این مورد سوال کردم. من یکی از هنرجویان پارسه هستم ولی نه تو اون موسسه و نه هیچ جای دیگه راه مناسبی رو برای تست فت پیدا نکردم
خازن ها هم ظاهرا مشکلی نداشتن. زیر فت رو هم از نظر اتصالی چک کردم مشکلی نداشت (البته زیر فت بین درین و یکی از پایه ها یک بوق کوتاه می زنه و قطع میشه. ولی پایه دیگر بوق ممتد میزنه ولی فقط تا 40 اهم رو نشون میده و پایین تر از اون نمیاد که فکر نکنم اتصال کوتاه باشه)
راستی بعد از جدا کردن فت و دو تا خازن اطراف اون این بار چیپ جنوبی دیگه گرم نمیشه ولی مادربرد همچنان در حالت No Power هست.