به هیچ عنوان گفته شما عمومیت ندارد وبسته به قدرت کمپرسور،لوله مویی،کیفیت گاز فشار گاز متفاوت استاگر محيط بيروني يخچال گرم باشد فشار برگشت حدود 15 پي اس آي واگر محيط بيروني خنك باشد تقريبا 5 پي اس آي فشار برگشت خوب است تا خود شير برگشت حتما برفك بزند اگر كمپرسور برفك زد گاز را كم كنيد:khandehhhh:
با سلامبله باید تا شیر شارژ یا فاصله 10-15 سانتی آن یخ بزند-دمای داخل کابین به علت اینکه خالی بوده ومدت طولانی موتور درحال کار است حدود 0تا2 درجه میباشد که در کارکرد معمولی یعنی با روشن وخاموش شدن استاندارد میشود (حدود+5)
نیاز نیست تا خود موتور حتما یخ بزند-گیج ها مشترک اند وتنها گاز 410 تبدیل وگج فشار بالا دارد- در شارژ ویترینی آمپر گیری کاربرد ندارد واین کار مخصوص کولر گازی است که آمپر بالای 8 استبا سلام
جناب زبردست بنده تا حدودی با تعمیرات کولر و چیلر آشنایی دارم.ولی در مورد سیستم تبرید یخچال چندان کار نکردم.امروز یک یخچال ویترینی که لوله اواپراتور اون سوراخ بود نشت یابی کردم و سوراخش رو جوش دادم.بعد از وکیوم کامل گاز r134تزریق کردم تا 40 psi!!!یخچال رو روشن کردم و خیلی خوب خنک کرد و چندین بار هم ترموستات عمل کرد.ولی چون کمپرسور کاملا تغریق داشت متوجه شدم که گاز زیاد هست با تخلیه گاز فشار به 20psiرسید(با کمپرسور روشن)و تعریق کمپرسور کاملا خشک شد.شما فرمودید که لوله خروجی اواپراتور یعنی ورودی کمپرسور باید یخ بزنه ولی هنوز یخ نزده ولی بع علت سرمای زیاد تعریق داره.آیا نیازه که باز هم گاز رو کم کنم؟قابل توجه اینکه یخچال سرمای مناسبی داره.یه سوال دیگه این که گیجی که برای تزریق گاز r134استفاده میشه آیا میشه برای r22هم استفاده کرد؟و برعکس؟سوال دیگه این که آیا میشه مثل کولر با اندازه گیری جریان مصرفی کمپرسور از کافی بودن گاز مطلع شد
با تشکر
در یخچالهای تجاری که نود درصد دست ساز کارگاهی اند استانداری دقیقی وجود ندارد که بتوان حجم دقیق گاز را بدست آورد و تنها پلاک موجود حاوی نام تولید کننده وتلفن آن میباشد-در نتیجه شارژ تدریجی بهترین گزینه استبهترین راه شارژ گاز خواندن وزن گاز مورد نیاز سیتم از روی پلاک و شارژ با ترازوی دیجتال است متغیر های زیادی میتواند راههای دیگر شارژ را تحت تاثیر قرار دهد مثل دمای محیط قدرت کمپرسور نوع سیستم نوع گاز.....