majid2991
کاربر
- 2009-08-13
- 42
- 91
سلام به همگی دوستان
همانطور که قولش رو داده بودم میخام در اینجا عکس های clone pi AVR رو بذارم
برخی از امکانات این مدار که آن را از سایر مدارات متمایز کرده است :
اول :تنظیم اتوماتیک کویل با دستگاه.
دستگاه clone pi در ابتدای کار خود را با ظرفیت کویل هماهنگ می کند.بنابراین می توان کویل های متنوعی را با ظرفیت های مختلف برای این وسیله بکار برد.
ضمن اینکه در ساخت کویل نیازی به دقت نیست.
دوم :دستگاه به طور اتوماتیک خود را به بالاترین حساسیت می رساند.بنابراین وقتی شما از یک منطقه معدنی به زمین غیر معدنی می روید نیاز به تنظیم مجدد حساسیت دستگاه ندارید.
سوم :میزان مصرف دستگاه بسیار پایین است.
چهارم :بالانس اتوماتیک زمین و حذف اثرات خاک (توی منوی دستگاه این امر امکان پذیر است)
پنجم :کم حجم و سبک بودن دستگاه.
اینم عکس هاش:
اینم ورژن نرم افزار frame wareش :
گارد 81 بدون سیم پیچ که نشونه ی سالم بودن مداره (بنابه گفته سایت سازنده)
مدار پس از بالا اومدن :
منوی دستگاه :
قسمت تنظیم اتوماتیک (که میشه روی دستی هم گذاشت):
در عکس زیر B3 یعنی حساسیت دستگاه روی عدد 3 هستش و میتونه تا 16 هم زیاد شه.حرف V1 یعنی میزان ولوم صدای دستگاه که تا عدد 7 قابل افزایشه و 12.7v هم میزان ولتاژ باتری هستش:
اینم دستگاه در حال کار:
اینم عکس هایی از بردش:
در مورد کویل من خودم انواع مختلفی رو امتحان کردم مثل :19سانتی و 20 سانتی و 40 سانتی و یک متری با کابل شبکه. ولی هیچ کدومشون مثل کویل DD نمیشه.واقعا مناسبه و برد دستگاه رو به طور چشم گیری افزایش میده.
تو عکس زیر سمت راست آخری کویل DD هستش و سمت چپ اولی کویل دست ساز. خودتون فرقش رو ببیند!!!
///////////////////////////////
همانطور که قولش رو داده بودم میخام در اینجا عکس های clone pi AVR رو بذارم
برخی از امکانات این مدار که آن را از سایر مدارات متمایز کرده است :
اول :تنظیم اتوماتیک کویل با دستگاه.
دستگاه clone pi در ابتدای کار خود را با ظرفیت کویل هماهنگ می کند.بنابراین می توان کویل های متنوعی را با ظرفیت های مختلف برای این وسیله بکار برد.
ضمن اینکه در ساخت کویل نیازی به دقت نیست.
دوم :دستگاه به طور اتوماتیک خود را به بالاترین حساسیت می رساند.بنابراین وقتی شما از یک منطقه معدنی به زمین غیر معدنی می روید نیاز به تنظیم مجدد حساسیت دستگاه ندارید.
سوم :میزان مصرف دستگاه بسیار پایین است.
چهارم :بالانس اتوماتیک زمین و حذف اثرات خاک (توی منوی دستگاه این امر امکان پذیر است)
پنجم :کم حجم و سبک بودن دستگاه.
اینم عکس هاش:
اینم ورژن نرم افزار frame wareش :
گارد 81 بدون سیم پیچ که نشونه ی سالم بودن مداره (بنابه گفته سایت سازنده)
مدار پس از بالا اومدن :
منوی دستگاه :
قسمت تنظیم اتوماتیک (که میشه روی دستی هم گذاشت):
در عکس زیر B3 یعنی حساسیت دستگاه روی عدد 3 هستش و میتونه تا 16 هم زیاد شه.حرف V1 یعنی میزان ولوم صدای دستگاه که تا عدد 7 قابل افزایشه و 12.7v هم میزان ولتاژ باتری هستش:
اینم دستگاه در حال کار:
اینم عکس هایی از بردش:
در مورد کویل من خودم انواع مختلفی رو امتحان کردم مثل :19سانتی و 20 سانتی و 40 سانتی و یک متری با کابل شبکه. ولی هیچ کدومشون مثل کویل DD نمیشه.واقعا مناسبه و برد دستگاه رو به طور چشم گیری افزایش میده.
تو عکس زیر سمت راست آخری کویل DD هستش و سمت چپ اولی کویل دست ساز. خودتون فرقش رو ببیند!!!
///////////////////////////////
آخرین ویرایش: