- 2019-02-22
- 12
- 7
- 34
با عرض سلام بنده یک عدد گیرنده استارمکس A100 رو برای تعمیر گرفتم مشکل این بود که به سختی روشن میشد و خاموش میشد بنده برای تعمیر ابتدا ولتاژ رو بررسی کردم با توجه به خازن باد کرده در تغذیه ولتاژ 12 شده بود 10 ولت که با تعویض خازن معیوب ولتاژ عادی شد و مشکل روشن شدن حل شد اما دوباره بعد از منو اصلی خاموش میشد ، من ولتاژ مدار رو بررسی کردم همه جای بورد ولتاژ درست میاد رفتم سراغ برنامه زدن تو بایوس و این فایل رو زدم اما متاسفانه اینبار دیگه روشن نمیشه پنلش و تصویر نمیده و فقط ال ای دی آبی رنگش روشن میشه ، مثل زمانی که آیسی بایوس سوخته باشه اما آیسی بایوس سالمه چون ولتاژش درسته چند بار چند فایل متفاوت زدم اما نتیجه یکسان بوده با دو پروگرامر متفاوت CH341A و TNM2000+ امتحان کردم فرقی نکرد ، بعد دوباره ولتاژ مدار رو چک کردم که تمام بورد ولتاژ داره به جز یک جا که در تصویر با رنگ قرمز نشون میدم چه کمکی میتونید بکنید تا در مسیر درست قرارم بدید .
در ضمن توی لینک فایل فلش که گذاشتم دوتا فایل گذاشته شده که اسم یکی از فایل ها کپی بخش Security هست و من متوجه اینکه چه کار باید بکنم با اون نشدم حجمش هم 1 کیلوبایته در اون مورد هم تجربیاتتون رو به من بگید لطفا.
Starmax A100 Full Hd
Bios Chip :25Q64FV
Mainboard:GS14301AB
در ضمن توی لینک فایل فلش که گذاشتم دوتا فایل گذاشته شده که اسم یکی از فایل ها کپی بخش Security هست و من متوجه اینکه چه کار باید بکنم با اون نشدم حجمش هم 1 کیلوبایته در اون مورد هم تجربیاتتون رو به من بگید لطفا.
Starmax A100 Full Hd
Bios Chip :25Q64FV
Mainboard:GS14301AB
پیوستها
-
221.5 کیلوبایت بازدیدها: 15