آی پی امداد
abtahi

Starmax A100 fullHd مشکل بایوس

pejman1998

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-02-22
12
7
34
با عرض سلام بنده یک عدد گیرنده استارمکس A100 رو برای تعمیر گرفتم مشکل این بود که به سختی روشن میشد و خاموش میشد بنده برای تعمیر ابتدا ولتاژ رو بررسی کردم با توجه به خازن باد کرده در تغذیه ولتاژ 12 شده بود 10 ولت که با تعویض خازن معیوب ولتاژ عادی شد و مشکل روشن شدن حل شد اما دوباره بعد از منو اصلی خاموش میشد ، من ولتاژ مدار رو بررسی کردم همه جای بورد ولتاژ درست میاد رفتم سراغ برنامه زدن تو بایوس و این فایل رو زدم اما متاسفانه اینبار دیگه روشن نمیشه پنلش و تصویر نمیده و فقط ال ای دی آبی رنگش روشن میشه ، مثل زمانی که آیسی بایوس سوخته باشه اما آیسی بایوس سالمه چون ولتاژش درسته چند بار چند فایل متفاوت زدم اما نتیجه یکسان بوده با دو پروگرامر متفاوت CH341A و TNM2000+ امتحان کردم فرقی نکرد ، بعد دوباره ولتاژ مدار رو چک کردم که تمام بورد ولتاژ داره به جز یک جا که در تصویر با رنگ قرمز نشون میدم چه کمکی میتونید بکنید تا در مسیر درست قرارم بدید .
در ضمن توی لینک فایل فلش که گذاشتم دوتا فایل گذاشته شده که اسم یکی از فایل ها کپی بخش Security هست و من متوجه اینکه چه کار باید بکنم با اون نشدم حجمش هم 1 کیلوبایته در اون مورد هم تجربیاتتون رو به من بگید لطفا.

Starmax A100 Full Hd
Bios Chip :25Q64FV
Mainboard:GS14301AB

پیوست‌ها

• 221.5 کیلوبایت بازدیدها: 15

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,956
178,096
iRanTK.iR
درود بر شما

قربان اون ای سی SPi Flash هست نه بایوس ...

معمولا به آی سی هایی که در مادربردهای کامپیوتر استفاده میشن میگن Bios هر چند ممکنه هر دو همین شماره باشند .

برای پروگرام اون فایلی که حجمش هشت مگ هست رو پروگرام کنید .

pejman1998

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-02-22
12
7
34
درود بر شما

قربان اون ای سی SPi Flash هست نه بایوس ...

معمولا به آی سی هایی که در مادربردهای کامپیوتر استفاده میشن میگن Bios هر چند ممکنه هر دو همین شماره باشند .

برای پروگرام اون فایلی که حجمش هشت مگ هست رو پروگرام کنید .
درود بر شما همکار فرهیخته ممنون بابت راهنمایی درست و بجای شما، من این فایل 8 مگابایتی رو دقیقا فلش کردم لینکش رو هم گذاشتم که همکار دیگرمون از روی یک رسیور که عینا مثل هم هستند دامپ کرده بود ، به نظر شما چه اشکالی ممکنه بروز داده باشه که این فلش جواب نمیده آیا در این آیسی ها هم باید قفل و مخافظت انجام بشه در پایان فلش؟ منظورم فیوز بیت ها هستند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,956
178,096
iRanTK.iR
درود مجدد

اون فایل کاملا سالم هست .

اگر با اون فایل دستگاه روشن نشده ، ایراد نرم افزاری نیست .

این آی سی ها میکروکنترلر نیستند که فیوز بیت داشته باشند .

ولتاژهایی که با رنگ زرد مشخص شده را دارید ؟

pejman1998

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-02-22
12
7
34
درود مجدد

اون فایل کاملا سالم هست .

اگر با اون فایل دستگاه روشن نشده ، ایراد نرم افزاری نیست .

این آی سی ها میکروکنترلر نیستند که فیوز بیت داشته باشند .

ولتاژهایی که با رنگ زرد مشخص شده را دارید ؟
بله تمامی ولتاژ ها رو دارم قرمز ها ولتاژهایی هستند که دارم و به نظرم مشکوک می آیند نمی دونم شاید بعد از روشن شدن کامل دستگاه باید ولتاژ بیاد توشون اما زرد ها رو دارم و به نظرم درست هستند

• Like

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,956
178,096
iRanTK.iR
درود مجدد

اون ولتاژ مربوط به تیونرهاست و بعد از روشن شدن دستگاه تشکیل میشه ...

هنگام برداشتن و گذاشتن آی سی احیانا قطعه ای از اطراف آی سی کنده نشده ؟

هر هشت پایه آی سی به درستی لحیم شده اند ؟

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,101
1,354
ایسی فلش نو برنامه تست شده بریزید حل میشه البته قبلش میتونید با برنامه لودر و نرم افزار کارخونه با pc دستگاه رو برنامه بزنید اگر اوکی نشد فلش کنید

pejman1998

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-02-22
12
7
34
منظورتون استفاده از روش RS232 برای پروگرم هستش؟ می تونید لینک برنامه لودر رو که خودتون باهاش موفق بودید رو برام بفرستید لطفا؟

• Like

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,956
178,096
iRanTK.iR
ایسی فلش نو برنامه تست شده بریزید حل میشه البته قبلش میتونید با برنامه لودر و نرم افزار کارخونه با pc دستگاه رو برنامه بزنید اگر اوکی نشد فلش کنید

درود بر شما

با آی سی نو دستگاه راه نخواهد افتاد .

اگر مشکل آی سی باشه که بعید می دونم ، روشن میشه ولی خطای SW میده ...

ضمنا وقتی دستگاه کلا بوت نمیشه چطوری با لودر برنامه بزنند !

بالا