تو خروجی سیم قرمز قبل از خازن یک سلف کوچک هست که با یک پاور دیگه تعویض کنید اگر اکی نشد معمولا تو خروجی سیم قرمز یک مقاومت هست که به منفی وصل شده اون مقاومت هم تعویض کنید
بله
حتما امتحان میکنم
تو خروجی سیم قرمز قبل از خازن یک سلف کوچک هست که با یک پاور دیگه تعویض کنید اگر اکی نشد معمولا تو خروجی سیم قرمز یک مقاومت هست که به منفی وصل شده اون مقاومت هم تعویض کنید
سلام. احتمال زیاد یکی از دیود های 4001 در ثانویه ترانس سوخته.
دوست عزیز اگر روی این پاور مشکل را حل کردید لطفا اطلاع بدید بنده هم چندتا از این پاور دارم ک کلی روش کار کردم ولی به نتیجه ای نرسیدمهر 3 تا دیود تعویض شدن
ضمن اینکه داستان این پاور pfc ها با معمولیا یکم فرق میکنه
دوست عزیز اگر روی این پاور مشکل را حل کردید لطفا اطلاع بدید بنده هم چندتا از این پاور دارم ک کلی روش کار کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
با تشکر -موفق باشید
من ی مورد داشتم که با روشن کردن دستی ولتاژها میزان بود مشکلی نداشتخرابی در مسیر 3.3 ولت هست ک به دلیل بالا رفتن ولت این شاخه ای سی ولتاژ بالا را پروتکت میکنه -با راه اندازی به صورت دستی پاور روشن میشه ولی شاخه 3/3 ولتاژش بالا است -
با کمی تغییرات بدون پروتکت با تستر پاور روشن میشه و ولتاز ها را فیکس نشان میدهد ولی با زیر بار رفن باز هم پاور پروتکت میکند و باز هم شاخه 3.3 ولتاژش بالا میرود ک موجب پروتکت میشود
با توجه به سیاه بودن pcb مسیر یابی به سختی انجام میشه و این کار را کمی دشوار کرده است
عکسی از پشت بردتون بزارید تا راهنمایی بشید مخصوصا قسمت خروجی پاورخرابی در مسیر 3.3 ولت هست ک به دلیل بالا رفتن ولت این شاخه ای سی ولتاژ بالا را پروتکت میکنه -با راه اندازی به صورت دستی پاور روشن میشه ولی شاخه 3/3 ولتاژش بالا است -
با کمی تغییرات بدون پروتکت با تستر پاور روشن میشه و ولتاز ها را فیکس نشان میدهد ولی با زیر بار رفن باز هم پاور پروتکت میکند و باز هم شاخه 3.3 ولتاژش بالا میرود ک موجب پروتکت میشود
با توجه به سیاه بودن pcb مسیر یابی به سختی انجام میشه و این کار را کمی دشوار کرده است