آی پی امداد
abtahi

مشکل: درخواست آموزش گذاشتن آی سی های چهار طرفه ( مانند I/O )

bermuda.vbs

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1391٫8٫11
1,002
2,909
با سلام و درود خدمت شما دوستان و اساتید گرامی

من در تعویض کردن آی سی های 4 طرفه خیلی مشکل دارم . مثلا آی سی I/O مادربرد برام خیلی سخته عوض کردنش .

ممنون میشم اگر کسی فیلمی راجع به آموزش تعویض اینجور آی سی ها داره بذاره

با تشکر از شما

bermuda.vbs

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1391٫8٫11
1,002
2,909
با سلام

فیلم آموزش صحیح تعویض قطعات SMD برای استفاده دوستان قرار دادم انشا الله مفید باشد

سلام دوست عزیز

ممنون از بابت فیلمی که گذاشته بودید . خیلی خوب بود .

من بیشتر توی فیکس کردن پایه های قطعه روی جای خودشان مشکل دارم . اینکه مثلا پایه ها درست جای خودشون قرار بگیرن

توی آی سی های 4 طرفه یه طرف رو که تنظیم میکنی طرف دیگه درست در نمیاد اون طرف رو درست میکنی طرف اول که درست کرده بودی دوباره

بهم میریزه پایه هاش .

نمیدونم دوستان از چه راه حلی برای رفع این مشکل استفاده می کنند ؟

لطفا نظرات رو به اشتراک بگذارید من و هر دوستی که احیاناً این مشکل رو داره استفاده کنیم . ممنون

mahdi avin

کاربر vip
کاربر
1392٫3٫28
69
364
مشهد
مشگل از لحیم های به جا مانده از آیسی قبل هست باید خمیر فلکسی بزنید و بعد از گرفتن هیتر مجدد قلع را صاف و یک دست کنید در غیر این صورت پایه ها گیر میکند و آیسی روی جای خود قرار نمی گیرد برای گذاشتن آیسی حتما از میکروسکوپ استفاده بفرمایید تا کار دقیق باشد

چینی چی

کاربر
1389٫9٫29
58
446
بعد از درآوردن I/O لحیم ها و اضافات لحیم های بجا مانده روی PCB رو از طریق قلع کش سیمی تمیز میکنم . بعد زیر لوپ پایه ها رو تنظیم میکنم و با هویه 4 تا پایه کناری رو یه ذره لحیم میکنم و بعد که I/O تو جاش ثابت شد بقیه پایه رو از طریق هیتر میچسبونم .

بالا