سلام دوستان و اساتید محترم
برای بنده یک مادربرد MSI MS-7388 ver 1.0 k9a2 cf آورده اند
مادربرد سوئیچ می شود اما تصویر نمی دهد
در فرانت پنل 3.2 ولت دارم
پس از اتصال پاور سوئیچ روی مادربرد سی پی یو آهسته آهسته گرم میشود و در دمای حدود 50 درجه بالاتر نمی رود حتی زمانی که 5 دقیقه روشن بود هم دما حدود 50 ثابت بود و دست را نمی سوزاند !
رم - گرافیک و سی پی یو را تعویض نمودم اما مشکل پا بر جاست
دستگاه پروگرامر تی ان ام 2000 هم دارم اما متاسفانه نتوانستم تشخیص دهد که آی سی بایوس کدام است
ضمنا بنده تستر مادربرد دارم که دارای چراغ های Clock , IrDY , Fram , Reset میباشد
چراغ ریست همیشه روشن است - چراغ های IRDY , Frame هر دو خاموش هستند و چراغ Clock نورش نصبتا ضعیف است و با انجام ریست دستی از مادربرد یک لحظه پر نور تر میشود
تصویر مادربرد هم برایتان میگذارم البته با اجازه جناب دارک شادو
خواهشمندم راهنمایی بفرمائید . متشکر
برای بنده یک مادربرد MSI MS-7388 ver 1.0 k9a2 cf آورده اند
مادربرد سوئیچ می شود اما تصویر نمی دهد
در فرانت پنل 3.2 ولت دارم
پس از اتصال پاور سوئیچ روی مادربرد سی پی یو آهسته آهسته گرم میشود و در دمای حدود 50 درجه بالاتر نمی رود حتی زمانی که 5 دقیقه روشن بود هم دما حدود 50 ثابت بود و دست را نمی سوزاند !
رم - گرافیک و سی پی یو را تعویض نمودم اما مشکل پا بر جاست
دستگاه پروگرامر تی ان ام 2000 هم دارم اما متاسفانه نتوانستم تشخیص دهد که آی سی بایوس کدام است
ضمنا بنده تستر مادربرد دارم که دارای چراغ های Clock , IrDY , Fram , Reset میباشد
چراغ ریست همیشه روشن است - چراغ های IRDY , Frame هر دو خاموش هستند و چراغ Clock نورش نصبتا ضعیف است و با انجام ریست دستی از مادربرد یک لحظه پر نور تر میشود
تصویر مادربرد هم برایتان میگذارم البته با اجازه جناب دارک شادو
خواهشمندم راهنمایی بفرمائید . متشکر
پیوستها
-
172.4 کیلوبایت بازدیدها: 239