آی پی امداد
abtahi

خرابی فن در لپ تاپ سونی CS

eastboy

کاربر
1389٫5٫5
268
431
دوستان سلام ..یه لپ تاپ سونی cs برام اومده که فنش مشکل داره و وقتی کار می کنه به دلیل اینکه بالانس نیست به بدنه کشیده میشه و صدای گوش خراشی میده..بررسی کردم دیدم قسمت مادگی فن گشاد شده بود..می خواستم بپرسم آیا غیر از تعویض راه دیگه ای هست که بشه درستش کرد؟

:63000000:

pc.heidari

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر
1391٫10٫20
399
6,739
تهران
اون قسمتی که سایده میشه از بدنه دور فن رو یکمی با هیتر رو دمای کم حالتش و بازتر کن . البته فن عضو مهمی هست و سایدگی باعث افت سرعت و در نتیجه دمای بیشتر میشه . با تعویض بهتر جواب میگیرین .

ahwaz88

کاربر
1387٫4٫19
133
385
اهواز
دوستان سلام ..یه لپ تاپ سونی cs برام اومده که فنش مشکل داره و وقتی کار می کنه به دلیل اینکه بالانس نیست به بدنه کشیده میشه و صدای گوش خراشی میده..بررسی کردم دیدم قسمت مادگی فن گشاد شده بود..می خواستم بپرسم آیا غیر از تعویض راه دیگه ای هست که بشه درستش کرد؟

:63000000:

دوست عزیز متاسفانه این یکی از معایب cs است بهتره با فن هایی با کفی فلزی تعویض بشه که مشکل کلا حل بشه.
موفق باشید

behnam39

کاربر
1391٫2٫4
66
179
شيراز
با سلام
طرف مخالف محلی که به بدنه برخورد می کنه روی فن یه قسمتیش که به سیم ÷یچ برخورد نکنه با چسب آبی یا 123 بریزین ا این طرفش سنگین بشه تعادلش برقرار بشه
اگه با دقت انجام بدین بنده تمامی فن های این مشکلی رو با این ترفند راه نداختم و حتی روی دور های خیلی بالا تست کردم

amsoft

کاربر
1386٫11٫7
14
11
نمایندگی رسمی فن تمام Cs ها رو یه صورت فراخوان و بدون هزینه تعویض می کند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: masoud880
بالا