آی پی امداد
abtahi

سوال: پرگرام کردن آی سی میکروکنترلر از طریق UART

mk007

کاربر
1394٫2٫6
7
3
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یه برد دارم که از آی سی ts87c51u2 استفاده کرده و می خواستم اطلاعات اون رو دامپ کنم و یا بتونم ویرایش و دوباره بر روی آن بنویسم.
طبق دیتاشیت از طریق UART امکان اتصال داره ولی آشنایی با این روش و نرم افزارهای لازم ندارم.
می خواستم بدونم می شه با serial to usb ttl و یا برد دیگه ای میشه مستقیم به کامپیوتر این کار رو کرد. اگه باید حتما با پرگرامر خاصی این کار انجام بشه ممنون می شم راهنمایی کنید.
Double UART 8-bit CMOS Microcontroller

Screen Shot 1401-09-17 at 14.42.23.png

atmel.jpg

آخرین ویرایش:

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
1386٫1٫24
3,195
74,264
49
ایران
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یه برد دارم که از آی سی ts87c51u2 استفاده کرده و می خواستم اطلاعات اون رو دامپ کنم و یا بتونم ویرایش و دوباره بر روی آن بنویسم.
طبق دیتاشیت از طریق UART امکان اتصال داره ولی آشنایی با این روش و نرم افزارهای لازم ندارم.
می خواستم بدونم می شه با serial to usb ttl و یا برد دیگه ای میشه مستقیم به کامپیوتر این کار رو کرد. اگه باید حتما با پرگرامر خاصی این کار انجام بشه ممنون می شم راهنمایی کنید.
Double UART 8-bit CMOS Microcontroller

مشاهده فایل‌پیوست 189354

مشاهده فایل‌پیوست 189355
سلام
حتما پروتکت یا قفل شده .
بله امکان پروگرم داره

mk007

کاربر
1394٫2٫6
7
3
با تشکر از پاسخ جنابعالی
امکانش هست راهنمایی کنید با همین سریال به usb امکانش هست.
میدونم تو تهران امجد هستن اینکار و انجام بدن ولی خواستم ببینم راهی داره با همین سریال به usb اینکار و کرد واینکه با چه برنامه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aminreno

aminreno

VIP+ افتخاری
کاربر
با تشکر از پاسخ جنابعالی
میدونم تو تهران امجد هستن اینکار و انجام بدن ولی خواستم ببینم راهی داره با همین سریال به usb اینکار و کرد واینکه با چه برنامه؟
من چند سال پیش تهران پرسیده بودم گفتن صد در صد امکان پذیر نیست و اون زمان پنج میلیون تومان میگفتن شروع قیمته ،
بردهایی که من کار میکنم ( ماشین الات نساجی ) اگه مشکل از میکرو کنترلر یا ای سی فلش باشه ، اونم فقط تا بحال برای بردهای ماشین بافت پارچه پیکانول ، سریال برد رو میدم به یکی از دوستان که تو چین یه رابط داره و ای سی پروگرام شده رو برام میفرستن و معمولا جواب میده، البته بگم برای اون برد ها ارزش داره چون قیمت اصلش بالای دو هزار دلاره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mk007

J1375

کاربر
1400٫1٫6
264
508
زیر سایه خدا
با تشکر از پاسخ جنابعالی

دوست عزیز اکثر قریب به اتفاق میکروکنترلرها جوری قفل میشن که با روش های نرم افزاری قابل بازگشایی نیستند و فقط میتونید با پروگرمر Erase بکنید تا میکرو برای برنامه جدید قابل استفاده بشه
اگه یه میکروکنترلر ایمنی پایینی داشته باشه برای کارهای صنعتی انتخاب نمیشه چون علاوه بر هزینه ، ایمنی طراحی و برنامه داخل میکرو هم مد نظر طراحان هست
بعضی شرکت ها با روش سخت افزاری و باز کردن میکرو و برقرار کردن اتصال ، به حافظه ی میکرو دسترسی پیدا میکنند و فایل HEX رو در اختیار شما قرار میدهند و هزینه ای که میدید چندین برابر این هست که از یه برنامه نویس بخواهید براتون از نو برنامه رو بنویسه

بالا