آی پی امداد
abtahi

سوال: jtag رادیو sxt

solimani

کاربر
1391٫12٫20
164
215
گرگان
سلام دوستان وقت بخیر کسی اطلاعاتی از jtag رادیو های sxt داره ؟ با پورت سریال
ممنون میشم راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: تاج

dds1

کاربر vip
کاربر
1396٫11٫1
414
513
اراک
سلام. مشکلش دقیقا بفرمایید چیه. سیستم عامل لود میشه یا خیر؟

solimani

کاربر
1391٫12٫20
164
215
گرگان
سلام. مشکلش دقیقا بفرمایید چیه. سیستم عامل لود میشه یا خیر؟
سلام نه متاسقانه با net inistal هم بالا نمیاد . و اینکه ولتاژ ها همه اوکی هست . ترانسفورمر سالمه و مقاومت ها چک شده قبل و بعد ترانسفورمر . و همچین تست lan با قسمت دیود مولتی متر طبق گفته دفترچه تعمیراتی خود شرکت 0.37 بود .بوق بوت هم زده میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: تاج

dds1

کاربر vip
کاربر
1396٫11٫1
414
513
اراک
احتمالا لازم باشه برنامه فلش را از نو برنامه ریزی کنید. ولی قبلش با rx و tx و یک مبدل ساده ttl به usb و برنامه putty چک کن ببین تو چه مرحله‌ای گیر می‌کنه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: solimani

dds1

کاربر vip
کاربر
1396٫11٫1
414
513
اراک
ریست سخت افزاری هم حتما انجام بده. پاور را قطع کن و در حالیکه دکمه ریست را نگه داشتی پاور را وصل کن تا led چشمک بزنه و ریست بشه.

solimani

کاربر
1391٫12٫20
164
215
گرگان
اینجا چند تا سوال پیش میاد .
1 برنامه فلش این دستگاه ها ایا توی خود سایت پیدا میشه یا باید از دستگاه سالم استخراج بشه ؟ و این پروگرامر برای این ای سی ها که سری w25x10 winbond هست مناسبه ؟
(پروگرامرch341a مخصوص آی سی های اییپیرام و فلش 8 و 16 پایه)

2 من یک بار سرچ کردم به کابل کنسول رسیدم که یک طرف لن هست و طرف دیگه پورت سریال ( من سیستمی دارم که پورت سریال داشته باشه ) ایا از این طریق میشه توی puty رفت جلو ؟ و نقشه ساخت کابل و دارید مهندس ؟
3 منظورتون از با tx ,rx همون پین های موجود روی برده ؟ از اونجا سیم لحیم کنم به مبدل ttl و اینکه تغدیه مدار هم از طریق کابل لن وصل باشه . ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: optical

dds1

کاربر vip
کاربر
1396٫11٫1
414
513
اراک
سلام. برنامه فلش قبلا در سایتش دیده بودم ولی الان نمیدونم باشه یا خیر.
اگر پیدا کردم یا بک‌آپ گرفتم می فرستم برات.

vahidati

VIP+ افتخاری
کاربر
1391٫5٫26
907
3,989
اینجا چند تا سوال پیش میاد .
1 برنامه فلش این دستگاه ها ایا توی خود سایت پیدا میشه یا باید از دستگاه سالم استخراج بشه ؟ و این پروگرامر برای این ای سی ها که سری w25x10 winbond هست مناسبه ؟
(پروگرامرch341a مخصوص آی سی های اییپیرام و فلش 8 و 16 پایه)

2 من یک بار سرچ کردم به کابل کنسول رسیدم که یک طرف لن هست و طرف دیگه پورت سریال ( من سیستمی دارم که پورت سریال داشته باشه ) ایا از این طریق میشه توی puty رفت جلو ؟ و نقشه ساخت کابل و دارید مهندس ؟
3 منظورتون از با tx ,rx همون پین های موجود روی برده ؟ از اونجا سیم لحیم کنم به مبدل ttl و اینکه تغدیه مدار هم از طریق کابل لن وصل باشه . ؟
سلام و این دستگاه لایسنس داره و برنامه رو کپی کنید اصلا فایده نداره چون با توجه به سریال هر هارد متغیر هست

Shooli110

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
1399٫10٫20
19
19
آبادان
سلام
ایا رادیو پلاگ میشه؟
اگر پلاگ میشه روی چند مگابیت میاد بالا؟
سوال دیگه اینکه زمانی که رادیو رو روشن میکنید بوق سلامت رو میزنه یا خیر؟ و در مرحله بعد دو بوق بالا آمدن فریمور رو میزنه؟

بالا