آی پی امداد
abtahi

سوال: تفاوت پروگرامر RT809H جعبه قرمز و جعبه آبی

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
1386٫3٫29
14,164
179,020
iRanTK.iR
پاسخ : تفاوت پروگرامر rt809h جعبه قرمز و جعبه آبی

درود بر شما

بعید میدانم تفاوتی داشته باشند .

کارتن های قرمز رو شرکت پارسه زده و میبینید که روی کارتن هم تبلیغ خودشو گذاشته ...

در واقع پارسه کارتن آبی رو برداشته و به جاش این کارتن رو قرار داده ...

من خودم کارتن قرمز دارم و آقای زارع زحمتشو کشیدند :

https://www.amiricshop.ir/product-3123-RT809H-PROGRAMER-پروگرامر.html

RT809H-EMMC-Nand-FLASH-Extremely-fast-universal-Programmer _ BLUE.jpg

RT809H-EMMC-Nand-FLASH-Extremely-fast-universal-Programmer _ RED.jpg

behi0021

VIP+ افتخاری
کاربر
1395٫10٫29
542
887
تهران
دوستان برای پروگرام ایسی لوازم خانگی سری rt809fبهتر است یا rt809h با این توضیح که اصلا پروگرام لپ تاب ها زمینه کاری من نیست و برام مهم نیست بیشتر برد های لباسشویی ،کولرگازی،ساید،رسیور،مودمو.. که اکثرا ایسی اپیرام ،فلش سری ۲۴،۲۵،۹۳،، و ناندها مد نظرم هست ،، لطفا یکی درست راهنمایی کنه چون تقریبا ۴تومان اختلاف دارن ایا سری f جوابگو هست

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
1386٫3٫29
14,164
179,020
iRanTK.iR
دوستان برای پروگرام ایسی لوازم خانگی سری rt809fبهتر است یا rt809h با این توضیح که اصلا پروگرام لپ تاب ها زمینه کاری من نیست و برام مهم نیست بیشتر برد های لباسشویی ،کولرگازی،ساید،رسیور،مودمو.. که اکثرا ایسی اپیرام ،فلش سری ۲۴،۲۵،۹۳،، و ناندها مد نظرم هست ،، لطفا یکی درست راهنمایی کنه چون تقریبا ۴تومان اختلاف دارن ایا سری f جوابگو هست

درود بر شما

اگر ناند پروگرامر می کنید سری H رو بگیرید .

ولی در کل من خودم باشم حتی اگر قرار به خرید باشه باز هم سی H بهتره ...

behi0021

VIP+ افتخاری
کاربر
1395٫10٫29
542
887
تهران
درود بر شما

اگر ناند پروگرامر می کنید سری H رو بگیرید .

ولی در کل من خودم باشم حتی اگر قرار به خرید باشه باز هم سی H بهتره ...
سپاس از هم فکری تون بنظرتون tnm2000+ چطوره دست دوم تمیزش ۵ گیر اوردم هر چند محدود تره فقط چون با rt سرو کار نداشتم دو دل هستم بنظرتون از نظر کیفیت و جنس rt809hجوابگو هست؟

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
1396٫5٫10
2,672
5,046
سپاس از هم فکری تون بنظرتون tnm2000+ چطوره دست دوم تمیزش ۵ گیر اوردم هر چند محدود تره فقط چون با rt سرو کار نداشتم دو دل هستم بنظرتون از نظر کیفیت و جنس rt809hجوابگو هست؟
سلام مهندس گاهی آدم میخواد چیزی بخره نیاز داره یکی حولش بده ، آقا rt809h بخر تمومش کن تمام.

بالا