آی پی امداد
abtahi

کم شدن مداوم فشار پکیج ایران رادیاتور IRAN RADIATOR E24FF

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
362
531
با درود و احترام

پکیج ایران رادیاتورمدل Iran Radiator Wall Mounted Heating Packege E24FF ما مدتی است که بعد از یکی دو تا حمام کردن یا بعد از چند روز فشارش میاد پایین تا حدی که خاموش می‌شود و من مرتب دو روزی یک دفعه باید شیر پر کن را باز کرده و فشار را ببرم بالا تا ۱.۵ ، ضمنا هر چند روزی حدود نیم لیتر آب از شلنگ اطمینانش خارج و من خالی میکنم .

از راهنمایی شما سپاسگزارم .

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,066
1,869
با درود و احترام ،
پکیج ایران رادیاتور ما مدتی است که بعد از یکی دوتا حمام کردن یا بعد از چند روز فشارش میاد پایین تا حدی که خاموش می‌شود و من مرتب دو روزی یک دفعه باید شیر پر کن را باز کرده و فشار را ببرم بالا تا ۱.۵ ، ضمنا هر چند روزی حدود نیم لیتر آب از شلنگ اطمینانش خارج و من خالی میکنم . از راهنمایی شما سپاسگزارم .

سلام
با توجه به توضیحات شما، احتمالا منبع انبساط مشکل پیدا کرده. روی والف منبع انبساط فشار وارد کنید؛ اگر آب از اون خارج شد؛ می‌بایست منبع رو تعویض کنید؛ و اگر باد خارج شد؛ احتمال داره تنظیم باد منبع به‌هم خورده و کم شده و باید باد منبع انبساط رو تنظیم بفرمایید.
اگر موقع خروج آب از شلنگ اطمینان به فشار گیج توجه کنید؛ خواهید دید که فشار به نحو زیادی بالا رفته؛ دلیل این امر درگیر نبودن و عمل نکردن درست منبع انبساط هست.

آخرین ویرایش:

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
362
531
سلام
با توجه به توضیحات شما، احتمالا منبع انبساط مشکل پیدا کرده. روی والف منبع انبساط فشار وارد کنید؛ اگر آب از اون خارج شد؛ می‌بایست منبع رو تعویض کنید؛ و اگر باد خارج شد؛ احتمال داره تنظیم باد منبع به‌هم خورده و کم شده و باید باد منبع انبساط رو تنظیم بفرمایید.
اگر موقع خروج آب از شلنگ اطمینان به فشار گیج توجه کنید؛ خواهید دید که فشار به نحو زیادی بالا رفته؛ دلیل این امر درگیر نبودن و عمل نکردن درست منبع انبساط هست.
درود بر شما ، سپاس که وقت گذاشتین ، الان حدود بیش‌از چند ماه است که با این روند درگیرم ، و هیچ وقت و هیچ گاه ندیدم فشار از ۱.۵ بالا رفته باشد .

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,066
1,869
درود بر شما ، سپاس که وقت گذاشتین ، الان حدود بیش‌از چند ماه است که با این روند درگیرم ، و هیچ وقت و هیچ گاه ندیدم فشار از ۱.۵ بالا رفته باشد .

ابتدا مطلبی که در راستای تست منبع انبساط عرض شد رو انجام و نتیجه رو اعلام بفرمایید تا اگر تشخیص درست نبود؛ همکاران راهنمایی دقیقتری کنند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,319
1,541
اگر منبع انبساط اوکی بود احتملا مبدل رسوب گرفته

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
362
531
چشم در اولین فرصت
بزرگوار بله والف بالا پشت پکیج را فشردم کمی آب همراه هوا خارج میشد.
ضمنا دو روزی هست یه مشکل جدید اضافه شده ، وقتی شیر آب مصرفی گرم را کم باز می‌کنیم آب فوقالعاده داغ و مطلوب است اما وقتی شیر را کامل باز می‌کنیم مثلا برای حمام آب ولرم و بسیار ملایم که در حدی که قابل استفاده نیست در حالیکه رفت و برگشت شوفاژ بسیار داغ هست که البته خودم احتمال خراب شیر موتوری سه راه را میدم ولی مطمئن نیستم ،
از بذل توجه شما سپاسگزارم

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,066
1,869
بله والف بالا پشت پکیج را فشردم کمی آب همراه هوا خارج میشد.

سلام
الحمدلله که این عیب مشخص شد. با این حساب قطعا مخزن انبساط آسیب دیده و راه حل آن نیز تعویض مخزن می‌باشد.

دو روزی هست یه مشکل جدید اضافه شده ، وقتی شیر آب مصرفی گرم را کم باز می‌کنیم آب فوقالعاده داغ و مطلوب است اما وقتی شیر را کامل باز می‌کنیم مثلا برای حمام آب ولرم و بسیار ملایم که در حدی که قابل استفاده نیست در حالیکه رفت و برگشت شوفاژ بسیار داغ هست

با توجه به فرمایش شما، تصور می‌کنم فلوسوئیچ درست عمل نمیکنه و تشخیص نمیده آب مصرفی باز شده؛ لذا تا وقتی آب مصرفی رو کم باز می‌کنید؛ این آب به واسطه آب مدار شوفاژ گرم میشه؛ اما با زیاد باز کردن اون؛ آب مدار شوفاژ قدرت گرم کردن اونو نداره و آب ولرم یا سرد میشه.
به چند طریق می‌تونید فلوسوئیچ رو تست کنید.
۱- سیم‌های فلوسوئیچ را خارج و دو سر پراب اهمتر را بجای آنها رو فلوسوئیچ نصب کرده و اهمتر را در حالت بیز قرار دهید؛ آب مصرفی را باز کنید. اگر بیزر اهمتر فعال شد؛ فلوسوئیچ سالم است.
۲- آب گرم مصرفی را باز کنید؛ اگر پکیج روشن نشد؛ یک قطعه آهنربا نسبتا قوی را نزدیک فلوسوئیچ کنید. در این حالت پکیج باید روشن شود. در اینصورت فلوسوئیچ خراب است.

توجه: هیچگاه قبل از باز کردن آب گرم مصرفی و یا بعد از بستن آب گرم مصرفی، آهنربا را نزدیک فلوسوئیچ نکنید.

تست بالا را نیز انجام دهید تا در صورتی که فلوسوئیچ سالم بود؛ همکاران راهنمایی دقیقتری انجام دهند.

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
362
531
سلام و درود بر شما

فلو سوئیچ را اهم چک کردم وقتی آب گرم را باز کردند صفر اهم را نشان داد که سالم بود ، ضمنا منبع انبساط ظاهرا فقط همون یکبار بود که یکی دو قطره آب همراه هوا بیرون داد ، چندین بار با شیر پر کن ، پر وخالی کردم فقط هوا بود و آب نیامد ، جالب اینجاست که نشان از رفع مشکل می‌نماید شاید از قطع و وصل پینهای فلو سوئیچ بوده که درست شد(داغ موندن آب با بازکردن فشار آب زیاد ) . بنظر میرسد که مشکل ، فقط کم شدن هر از گاه فشار و خارج شدت آب از شلنگ اطمینان باقی می‌ماند که احتمالا از شیر پر کن و یا همون منبع انبساط باشد.ضمنا شیر موتوری را هم بازکردم که با باز و بسته کردن آب گرم مصرفی اهرم تعویض مسیر شوفاژ و آب گرم مصرفی تو و بیرون می‌آمد که سالم بود
از توجه و لطف شما سپاسگزارم
تندرستی همیشه همراه شما باد ،

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,066
1,869
سلام و درود بر شما

فلو سوئیچ را اهم چک کردم وقتی آب گرم را باز کردند صفر اهم را نشان داد که سالم بود ، ضمنا منبع انبساط ظاهرا فقط همون یکبار بود که یکی دو قطره آب همراه هوا بیرون داد ، چندین بار با شیر پر کن ، پر وخالی کردم فقط هوا بود و آب نیامد ، جالب اینجاست که نشان از رفع مشکل می‌نماید شاید از قطع و وصل پینهای فلو سوئیچ بوده که درست شد(داغ موندن آب با بازکردن فشار آب زیاد ) . بنظر میرسد که مشکل ، فقط کم شدن هر از گاه فشار و خارج شدت آب از شلنگ اطمینان باقی می‌ماند که احتمالا از شیر پر کن و یا همون منبع انبساط باشد.ضمنا شیر موتوری را هم بازکردم که با باز و بسته کردن آب گرم مصرفی اهرم تعویض مسیر شوفاژ و آب گرم مصرفی تو و بیرون می‌آمد که سالم بود
از توجه و لطف شما سپاسگزارم
تندرستی همیشه همراه شما باد ،

سلام
الحمدلله.
فقط یک نکته: در صورتی که از سلامت منبع انبساط اطمینان دارید؛ اگر فشار باد منبع انبساط کم شده؛ می‌بایست پس از کم کردن آب مدار شوفاژ در حدی که فشار آن صفر شود؛ فشار باد داخل مخزن انبساط را روی ۱ بار تنظیم نموده و پس از پایان این مرحله، مجددا فشار آب داخل مدار شوفاژ را بین ۱ تا ۱.۵ تنظیم نمایید.

آخرین ویرایش:
بالا