آی پی امداد
abtahi

کم بودن قدرت سیگنال و قطع شدن وای فای مودم TP-Link 9960

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
381
201
درود بیکران
خدمت اساتید و همکاران گرامی
یک دستگاه مودم TP-Link w9960 به دستم رسیده برای تعمیر، مشکل مودم این مورد هستش که برد وای فای خیلی کم هستش و نهایتاً تا دو متر بیشتر جواب نمی ده و در فاصله بیشتر از این مقدار هم وای فای قطع میشه و هم ssid وای فای نمایش داده نمیشه
کارهای انجام شده روی مودم :
1- در بررسی ظاهری علامتی مبنی بر سوختگی یا سردی لحیم مشاهده نشد.
2- آخرین فریمور رو از سایت سازنده دانلود کردم و فریمور رو آپدیت کردم و مودم رو ریست فکتوری کردم که بی فایده بود.
3- مودم رو با آداپتور تست خودم تست گرفتم که مشکل افت ولتاژ و ریپل ولتاژ ورودی نداشت.
4- ولتاژهای 5 ولت 3.3 و 1.8 و 1.6 رو به صورت فیکس و بدون ریپل روی سلف های مودم دارم.
5- ولتاژ 3.28 روی پایه vcc آی سی فلش دارم.
6- cpu و آی سی وای فای در حالت معمول و در شروع کار خیلی داغ می کنند که در بقیه مودم های tp-link همچنین موردی رو ندیده تا بحال و حتی آی سی لینک هم داغ می کنه به خاطر گرمای زیاد روی آی سی وای فای با چسب سیلیکون یک هیت سینک نصب کردم که تأثیری روی برد وای فای نداشت.
7- شیلد و مغزی سیم های آنتن رو تست بیزر و اهم چک گرفتم که مشکلی نداشتند و ولتاژ گیری روی یکی از آنتها حدود 9 ولت و روی دیگری حدود 5 ولت رو نشون می ده.
8- از پنل مودم نوع شبکه n و g و bgn و کانال ارتباطی رو تغییر دادم که بی تأثیر بود.
لازم به توضیح هستش که مودم با کابل لن به راحتی متصل میشه و دی سی نداره - پنل مودم مشکلی نداره و کامل لود میشه
از عزیزان و همکاران گرامی درخواست مساعدت دارم

پیوست‌ها

• 52.7 کیلوبایت بازدیدها: 22
  • 523.5 کیلوبایت بازدیدها: 27

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
381
201
درود
وقتتون به خیر
من پسر خوبی هستم و عجله ندارم ولی مشتری کچل کرده انقد زنگ زده واسه مودم - تا وسیله خرابه هیچ کس پی تعمیر کردنش نمی ره به محض اینکه برای تعمیر می آد کار میشه مرگ و زندگی و اورژانسی :LOL:

electronium

VIP+ افتخاری
کاربر
2020-07-30
1,229
3,285
32
وقتتون به خیر
من پسر خوبی هستم و عجله ندارم ولی مشتری کچل کرده انقد زنگ زده واسه مودم - تا وسیله خرابه هیچ کس پی تعمیر کردنش نمی ره به محض اینکه برای تعمیر می آد کار میشه مرگ و زندگی و اورژانسی :LOL:
به مشتری کار فوری عادت ندید
آنتن مودم رو عوض کنید افاقه نکرد آیسی وای فای رو با فلاکس هیت بدید

بالا