جدیدا برای من بک تلویزیون کوچک سیاه وسفید مسافرتی رسیده است که روشنش میکنم بعد که تکانش میدم خاموش میشه دوباره تکانش میدم روشن میشه و تصویرش میاد میخام ببینم مشکل از کجاست؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه
جدیدا برای من بک تلویزیون کوچک سیاه وسفید مسافرتی رسیده است که روشنش میکنم بعد که تکانش میدم خاموش میشه دوباره تکانش میدم روشن میشه و تصویرش میاد میخام ببینم مشکل از کجاست؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه[/QUO با سلام همکار محترم :
لطفا سوال خود را در پست http://www.irantk.ir/forumdisplay.php?f=30 مطرح فرمایید این قسمت ربطی به سوالات جنابعالی ندارد
جدیدا برای من بک تلویزیون کوچک سیاه وسفید مسافرتی رسیده است که روشنش میکنم بعد که تکانش میدم خاموش میشه دوباره تکانش میدم روشن میشه و تصویرش میاد میخام ببینم مشکل از کجاست؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه
با سلام :
عزیزم برای استفاده از تمام امکانات انجمن باید کاربر VIP باشید شما به بخش های تخصصی دست یابی ندارید و این پست شما بعد از رویت تان بدلیل بلامحل حذف میشود . موفق باشید .
کمک و راهنمایی لازم جهت پاسخ و رفع مشکل شما در لینکی که دوستمون براتون گذاشتن موجود هست اما تا VIP نباشید نمی تونید استفاده کنید .
موفق باشید . تاپیک بسته شد و حذف میگردد .