آی پی امداد
abtahi

کمک جهت رفع اشکال سامسونگ SAMSUNG B1282

hadipuma

کاربر
2011-01-30
8
17
دوستان ماشین لباسشویی b1282 سامسونگ دارم که چند وقته موقع آبگیری،همزمان درین میکنه و اصلا دیگ راه نمیفته،یعنی بعد از روشن شدن و آب گیری ،که نوبت پاشش رو مخزن صابون وچرخش دیگ میرسه،همینجور فقط رو مخزن صابون پاشش میکنه و از خروجی میده بیرون بدون چرخش دیگ و بدون توقف این روند رو ادامه میده.لطفا کمک کنید چون محل زندگیم جوریه که هزینه حمل و نقل تا نزدیکترین مرکز سرویس نصف قیمت خودش میفته.تشکر

vcd tanin

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2010-08-29
919
8,985
نصف جهان
دوستان ماشین لباسشویی b1282 سامسونگ دارم که چند وقته موقع آبگیری،همزمان درین میکنه و اصلا دیگ راه نمیفته،یعنی بعد از روشن شدن و آب گیری ،که نوبت پاشش رو مخزن صابون وچرخش دیگ میرسه،همینجور فقط رو مخزن صابون پاشش میکنه و از خروجی میده بیرون بدون چرخش دیگ و بدون توقف این روند رو ادامه میده.لطفا کمک کنید چون محل زندگیم جوریه که هزینه حمل و نقل تا نزدیکترین مرکز سرویس نصف قیمت خودش میفته.تشکر

دوست عزیز نظر بنده اینکه اگر اشنایی کامل با سخت افزار این نوع لباسشویی دارید منظور کار موتور و تایمرها اتوماتیک و لوازم دیگه داخل لباسشویی میباشد
چون اگر دوستان راهنمایی کنند و اشنایی با این لوازم را نداشته باشید امکان ضربه جدی به لباسشویی را متحمل میشوید این سیستم تمام فول میباشد
و اگر اشنایی ندارید بهتر به نمایندگیهای خدمات پس از فروش نزدیک به محل خود تماس بگیرید که بصورت سیار میباشند تا مشکلتان را حل کنند

hadipuma

کاربر
2011-01-30
8
17
دوست من به نظر میاد مشکلش نرم افزاریه یعنی یه جورایی قاطی کرده.میگم شاید کلید مخفی یا چیزی شبیه ریست داشته باشن که برنامه هاش رو برگردونه
ضمنا الان رو صفحش الارم le اومده.

آخرین ویرایش:

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir

سلام دوست عزيز

احتمال اينكه هيدروستات ماشينتون خراب باشه زياده ، البته ناگفته نماند كه كلا براي تعمير يك وسيله حتما بايد تمام قسمت هاي سيكل چك بشه و اين هم يك احتماله تا يه سرويسكار وسيله رو نبينه نميتونه عيب رو به راهتي تشخيص بده.
موفق باشي

sarmafarin

کاربر
2011-03-23
16
30
سلام دوست عزیز ماشین شما مشکل برد الکترونیکی داره وبهتره حتما یک تعمیرکار ماهر اونو ببینه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rodbast90

yazdani

کاربر vip
کاربر
2007-01-23
20
8
دوست عزیز سلام
نمیدانم عمر دستگاه شما چقدر است لیکن بطور کلی ای ماشینها دیر خراب میشوند .شما روی برد کنترل آن را نگاه کنید اگر اطلاعات تسن خازنها را دارید خازنها را تست کنید در غیر اینصورت یکی یکی از بزرگ به کوچک عوض کنید و هر بار دستگاه را امتحان کنید. به احتمال زیاد یکی از خازنها بخصوص در منبع تغذیه دچار افت ظرفیت شده .اینطوری ممکن است با پول جزئی مشکل حل شود.

ANSARINIYA

کاربر
2012-01-28
1
2
ارتفاع شیلنگ تخلیه از سطح زمین کم است................................................................................................................................................................

rodbast90

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-08-21
561
1,984
babolsar
باسمه تعالی
سلام بر دوست گرامی
نگفتید که اصلا درب پشت ماشین رو باز کردید ویا درب بالا را ،اگه باز نکردید درب پشت آن را با چهارسویی باز کنید اگه واسطه بین موتور وپولی مخزن اصلی تسمه هست احتمال پاره بودن آن بسیار زیاده همان شماره را خریده عوض کنید عیب برطرف میشه واگر تسمه نداره ممکنه کوپلینک(واسطه بین موتور ومخزن اصلی)خراب باشه وآنرا تعویض کنید انشا ءالله عیب برطرف میشه وشاید اون عیبهایی که همکاران فرموده اند باشه.
موفق باشید.

سلم

کاربر
2012-07-08
2
0
با سلام چگونه میتونم تسمه ماشین لباسشویی سامسونگ b1280 راعوض کنم آیا کاور دور آن در میاید باتشکر

سلم

کاربر
2012-07-08
2
0
یا سلام چگونه میتونم کاور جلوی لباسشویی سامسونگ b1280 پیدا کنم هرچی گشتم گیرم نیامده با تشکر

بالا