آی پی امداد
abtahi

کمک برای ساخت انژکتور شوی موتور سیکلت

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
430
252
29
Yazd
باسلام خدمت دوستان و همکاران محترم
در مورد ساخت دستی ی انژکتور شوی موتور سیکلت نقشه ای.. اموزه ای .تجربه ای هست ممنون میشم
یکم توان مالی برای خرید دستگاه شرکتی پایینه
هر چیزی کمک میکنه اگه ایده ای هم دوستان داشتن ممنون میشم درمیان بگذارند
باتشکر از انجمن و تک تک اعضا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yx700

Arash44

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-06-29
404
2,887
باسلام خدمت دوستان و همکاران محترم
در مورد ساخت دستی ی انژکتور شوی موتور سیکلت نقشه ای.. اموزه ای .تجربه ای هست ممنون میشم
یکم توان مالی برای خرید دستگاه شرکتی پایینه
هر چیزی کمک میکنه اگه ایده ای هم دوستان داشتن ممنون میشم درمیان بگذارند
باتشکر از انجمن و تک تک اعضا
بادرود -- از ماژول بخور سرد میشه استفاده کرد البته پیزو را بزرگ همانند دستگاه التراسونیک باید نصب کرد.

jahanerayane

کاربر vip
کاربر
2022-02-09
27
25
44
درود ممنون برا پاسخ تست و اگه نتیجه داد اعلام میکنم
سلام.ساختش به این آسونی نیست و با ماژول بخارساز به نتیجه نمیرسد.نیازمند یک کدار نوسان ساز فرکانس متغیر با ولتاژ پیک بالای 20 ولت و پیزو با اندازه و فرکانس مناسبه.بنظرم ساختش به صرفه نباشه و دست دوم تهیه کنید مناسب تره.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: daniyal18

yx700

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-11-03
660
1,732
درود ممنون از پاسخ قشنگتون
سلام
اختیارداری

البته بنده نه شغلم مربوطه و نه تجربه ای در این مورد دارم ولی با یه سرچ ساده به این ویدیو رسیدم که ارسال کردم و البته کسی که ویدیو رو آماده کرده بسیار کار ساده و زیبایی انجام داده حتی برای ادیت فیلم

یه دستگاه مخصوص شستوشوی انژکتور هم دیشب داخل اینستا دیدم که از همین الترا سونیک های خودمون استفاده میکرد و رمزش همین ولتاژ دادن به انژکتور حین تمیز کردن بود
فیلم اونم ارسال میکنم خدمتتون

yx700

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-11-03
660
1,732
خدمت شما
البته اون الترا که داره استفاده میکنه فک نمیکنم با مدلی که برا موبایل یا هد باز کردن پرینتر یا حتی طلا فروشیا استفاده میشه خیلی تفاوتی داشته باشه ولی بازم اهل این حرفه باید نظر بدن
اون الترا های تعمیرات موبایل رو هم با یه قیمت مناسب حدودا ۵۰۰ تومن تا یه تومن میتونید دست دومشو تهیه کنید

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
بالا