آی پی امداد
abtahi

کدام مجوز برای کار تعمیرات الکترونیک ؟!!

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
102
66
32
سلام خدمت اساتید
من قبلا واسه سوال در مورد اینکه چه مدرکی بگیرم کرده بودم الان که گرفتم مثل خر تپیدم تو گل
همه گفتن الکترونیک عمومی که بگیری میتونی "تعمیرات تخصصی الکترونیک " یا ""تعمیرات بردهای الکترونیک " رو که مد نظرم بود رو بگیری مجوزشو ، و اما ! به دلیل نبودن این رشته (الکترونیک عمومی) تو کل کشور بعد از یکسال مجبور شدم الکترونیک صنعتی رو بگیرم و اممتحان بدم که البته خیلی خیلی بالاتر از الکترونیک عمومیه
همون الکترونیک عمومیه فقط یه صد صفحه ای فقط عناوینی که باید یاد بگیری رو پشت هم فهرست کرده یعنی فقط فهرستش میشه 70 برگ a4 اونم با ساعت اموزشی 730 ساعت ! الکترونیک عمومی یا ... 400 ساعت بیشتر نبودن الکی دهنمو صاف کردم الان رفتم میگه چنین چیزی که میخای نیست !😒

گفت برو تو درگاه ملی مجوزها ببین چه مجوزایی هست انتخاب کن الان رفتم اثن انگار یه رشته کلّی نیست ! یه رشته که تعمیر بردای الکترونیک باشه دیگه که بتونم بعد ecu هم تعمیر کنم .
میشه برین تو این سایت یه سرچ بزنید کمکی بکنید "؟ دفا" اگه میشه زودتر 🥲

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,263
11,828
سلام
مجوز را برای چی نیاز دارید؟ دارایی؟ بیمه؟ وام؟
اگر برای دارایی می خواهید بدون مجوز هم میشه کار کرد و تشکیل پرونده داد

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
102
66
32
بالاخره باید پروانه کسب بگیرم دیگه :دی واسه کار تعمیرات "تخصصی الکترونیک" یا "تعمیر بردهای الکترونیکی" که هیچ کدوم تو سایت مجوزها پیدا نکردم نمیدونم مربوط به چی میشه ممنون میشم راهنمایی کنید جزو چه دسته ایه
وام هم که مثل اینکه به ما رسیده والاسیده

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,263
11,828
سلام
به اتحادیه شهرتون مراجعه کنید.

هر پروانه ای که بگیرید میتونید هر تعمیر یا خرید و فروشی خواستید توی مغازه انجام بدید. کسی هم کاری به کارتون نداره..پروانه قبلی من که سال هاست تمدید نشده تعمیر وسایل صوتی هستش و تلویزیون هم تعمیر می کنم .

فقط برای کارتخوان گیر دارایی می افتید که اون هم خوداظهاری هست.تو بخش اینتا کد مالیاتی 40 درصدش را بزنید تعمیرات و 60 درصد فروش قطعات الکترونیک

بالا