Alimahmudian64&
کاربر
آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلاممشاهده فایلپیوست 218034با سلام چراغ قوه اسمال مدلk91دارم ،وقتیکه خاموش هست بدنه ان داغ میشود و بعداز مدتی شارژ باتری خالی میشود،البته باتری هم از طریق خود چراغ قوه شارژ نمیشود باید جداگانه شارژ کنم ،ممنون میشم کمکم کنید
مشاهده فایلپیوست 218034با سلام چراغ قوه اسمال مدلk91دارم ،وقتیکه خاموش هست بدنه ان داغ میشود و بعداز مدتی شارژ باتری خالی میشود،البته باتری هم از طریق خود چراغ قوه شارژ نمیشود باید جداگانه شارژ کنم ،ممنون میشم کمکم کنید
سلاموقتی که باتری رو بیرون مدار شارژ میکنم و میذارم داخل چراغ قوه با توجه به اینکه خاموش هم هست بازم داغ میشه،ال ای دی نمیدونم چند ولت کجاش نوشته،؟سلام
از عکس که چیزی در مورد آیسی و ترانزیستور ها نمیشه گفت ولی روشن هست که این مدار همان ماژول شارژ باتری های لیتیومی هست به همراه راه انداز و کنترل کننده خروجی و احتمالا بخاطر سوختن آیسی نمیتونه باتری رو شارژ بکنه و شاید اتصال کوتاه هم داره و وقتی باتری رو به ماژول وصل میکنید داغ میشه. گزارشتون مقداری گنگ و مبهم هست
از لحاظ ظاهری قطعات سالم هستند؟ خال نزدند؟
کی داغ میشه؟ وقتی باتری رو بیرون مدار شارژ میکنید و به این ماژول وصل میکنید؟ LED و باتری چند ولت هستند؟
سلام
۱- تصویر جدید ارسال بفرمایید؛ به نحوی که هم نوشتههای روی قطعه رو بشه خوند؛ و هم مسیر ترکها رو دنبال کرد.
۲- تصویر از پشت و روی برد ارسال بفرمایید.
سلام
۱- تصویر جدید ارسال بفرمایید؛ به نحوی که هم نوشتههای روی قطعه رو بشه خوند؛ و هم مسیر ترکها رو دنبال کرد.
۲- تصویر از پشت و روی برد ارسال بفرمایید.
نوع ال ای دی p50هست و باتری ۱۶۳۴۰،سلام
از عکس که چیزی در مورد آیسی و ترانزیستور ها نمیشه گفت ولی روشن هست که این مدار همان ماژول شارژ باتری های لیتیومی هست به همراه راه انداز و کنترل کننده خروجی و احتمالا بخاطر سوختن آیسی نمیتونه باتری رو شارژ بکنه و شاید اتصال کوتاه هم داره و وقتی باتری رو به ماژول وصل میکنید داغ میشه. گزارشتون مقداری گنگ و مبهم هست
از لحاظ ظاهری قطعات سالم هستند؟ خال نزدند؟
کی داغ میشه؟ وقتی باتری رو بیرون مدار شارژ میکنید و به این ماژول وصل میکنید؟ LED و باتری چند ولت هستند؟
متاسفانه شبیه این برد پیدا نمیکنم ،امکان تعمیرش برای شما هست ،؟سلام
آیسی خرابه وشماره روی آن معمولا مخدوشه.
این برد را دربیار
برد شارژر دیگه جایگزین کن.
با سلام و درود بی پایانبا درود
نوشتین باخود چراغ قوه باتری شارژ نمیشه.. اما سوکت تایپ سی داره! یعنی الانکه خرابه شارژ نمیشه؟ ببینید دقیقا کدوم قطعه داغ میشه. اگر ایسی بزرگه هست به احتمال زیاد 4056 شارژر باید باشه.چون میگین چراغ روشن میشه پس اون ایسی 6پایه و ماسفت سه پایه باید سالم باشن درضمن یکی از دلایل سوختن هم میتونه اتصال سیمهای خروجی باشه چون همین الانم مشخصه یک رشته از سیم ابی رنگ رفته سمت قرمزه.