آی پی امداد
abtahi

پیسنهادتون برای باتری ۱۸۶۵۰ خوب

AREYA54

کاربر vip
vip
کاربر
2014-06-02
306
658
درود
گشتم یه تاپیک که در مورد باتری شارژی هست پیدا کنم نبود یا من پیدا نکردم
همکارای عزیر باتری۱۸۶۵۰ مرغوب چه برندی را پیشنهاد میکنید؟
الان تو بازار تنوعش زیاده...خدا را شکر همه چینی

AREYA54

کاربر vip
vip
کاربر
2014-06-02
306
658
سلام.

اگر مشکل هزینه ندارید از باطری مارک سامسونگ استفاده کنید در غیر اینصورت سانی بت 2600mah استفاده کنید.
سپاس، اما مارک سامسونگ ندیدم،اصفهان کسی سراغ دارید؟
سانی بت هم چند نمونه داره،اگه مشخصات خاصی ازش دارید ممنون میشم

J1375

کاربر
2021-03-26
253
463
زیر سایه خدا
عمدتا پاور بانک و اسپیکر
باتری ها ضریب تخلیه متفاوتی دارند و اونایی که توی زمینه هلیکوپتر کنترلی و کوادکوپتر تجربه دارند بخوبی با این مسئله آشنا هستند.
دستگاه هایی مانند جارو شارژی و دریل شارژی جریان زیادی میکشند و نیاز به باتری با ضریب تخلیه ثابت 5 یا 10 یا در بعضی موارد حتی بالاتر دارید. حتی بعضی از دریل شارژی ها مدار نظارت بر جریان دارند و اگر باتری شما ضریب تخلیه ی پایینی داشته باشه قطع میکنند. البته میتونید با موازی کردن باتری ها ضریب تخلیه رو افزایش بدید. در اسپیکر اگر فضای کافی وجود داشته باشه به راحتی میتونید از باتری های با ضریب تخلیه پایین و به صورت موازی استفاده کنید.
پاوربانک نیز اگر توان خروجی بالایی داشته باشه نیاز به باتری لیتیوم High Power داره و باتری های با ظرفیت بالا ولی با ضریب تخلیه پایین بدرد این پاوربانک ها نمیخورن
من خودم تا 6 آمپر رو از باتری های بیت سل با ضریب پیوسته 3C گرفتم. قیمتشون هم مناسب هست.

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,326
12,012
سپاس، اما مارک سامسونگ ندیدم،اصفهان کسی سراغ دارید؟
سانی بت هم چند نمونه داره،اگه مشخصات خاصی ازش دارید ممنون میشم
سلام
خیابان طالقانی پاساژ پوریای ولی آقای رحمانیان.هم جنساش خوبه هم انصافش هم درست راهنمایی می کنه.

AREYA54

کاربر vip
vip
کاربر
2014-06-02
306
658
باتری ها ضریب تخلیه متفاوتی دارند و اونایی که توی زمینه هلیکوپتر کنترلی و کوادکوپتر تجربه دارند بخوبی با این مسئله آشنا هستند.
دستگاه هایی مانند جارو شارژی و دریل شارژی جریان زیادی میکشند و نیاز به باتری با ضریب تخلیه ثابت 5 یا 10 یا در بعضی موارد حتی بالاتر دارید. حتی بعضی از دریل شارژی ها مدار نظارت بر جریان دارند و اگر باتری شما ضریب تخلیه ی پایینی داشته باشه قطع میکنند. البته میتونید با موازی کردن باتری ها ضریب تخلیه رو افزایش بدید. در اسپیکر اگر فضای کافی وجود داشته باشه به راحتی میتونید از باتری های با ضریب تخلیه پایین و به صورت موازی استفاده کنید.
پاوربانک نیز اگر توان خروجی بالایی داشته باشه نیاز به باتری لیتیوم High Power داره و باتری های با ظرفیت بالا ولی با ضریب تخلیه پایین بدرد این پاوربانک ها نمیخورن
من خودم تا 6 آمپر رو از باتری های بیت سل با ضریب پیوسته 3C گرفتم. قیمتشون هم مناسب هست.
سپاس..باتری های بیت سل تو رنگهای مختلفی هستن شما کدوم نمونه را کار کردید؟

AREYA54

کاربر vip
vip
کاربر
2014-06-02
306
658
سلام
خیابان طالقانی پاساژ پوریای ولی آقای رحمانیان.هم جنساش خوبه هم انصافش هم درست راهنمایی می کنه.
سپاس
بله چند باری رفتم مغازشون اما قیمتاشون در مقایسه با بقیه کمی بالا بود،البته برند سامسونگ اگه داشته باشه ارزش داره

بالا