آی پی امداد
abtahi

مشکل: پریدن فیوز کنتور

amir_hussein

کاربر vip
کاربر
2007-10-19
30
74
با سلام
ماشین لباسشویی حایر مدل AL600TX در حال کار کردن و شستن بود که یه دفعه فیوز کنتور پرید.
بعد از آن دیگه هر وقت دوشاخه برق رو وصل می کنیم و کلید پاور رو می زنیم فیوز کنتور قطع می کنه.
لازم به ذکر است که سیمهای المنت و خازن و موتور و شیرهای برقی و شیر تخلیه رو کلّاً قطع هم که می کنم باز هم به محض اتصال دوشاخه به پریز و زدن کلید دوباره اتصال کوتاه داره و کنتور قطع می کنه.
در ضمن با اهم متر تست کردم که کابل برق اتصالی نداره
لطفاً راهنمایی بفرمائید.
با تشکر فراوان از اساتید گرامی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HOSE IN

shayanactive

کاربر
2010-06-18
60
38
اتریش
من خیلی وارد نیستم ولی اول ماشین لباسشویی برق شو اگه میتونید چک کنید بعد پریز باز کنید نگاه کنید بعد فیوز با آمپر بالاتر امتحان کنید .

Sent from my GT-I9060I using Irantk Forum mobile app

shayanactive

کاربر
2010-06-18
60
38
اتریش
با سلام
ماشین لباسشویی حایر مدل AL600TX در حال کار کردن و شستن بود که یه دفعه فیوز کنتور پرید.
بعد از آن دیگه هر وقت دوشاخه برق رو وصل می کنیم و کلید پاور رو می زنیم فیوز کنتور قطع می کنه.
لازم به ذکر است که سیمهای المنت و خازن و موتور و شیرهای برقی و شیر تخلیه رو کلّاً قطع هم که می کنم باز هم به محض اتصال دوشاخه به پریز و زدن کلید دوباره اتصال کوتاه داره و کنتور قطع می کنه.
در ضمن با اهم متر تست کردم که کابل برق اتصالی نداره
لطفاً راهنمایی بفرمائید.
با تشکر فراوان از اساتید گرامی
من خیلی وارد نیستم ولی اول ماشین لباسشویی بررسی کنید اگه میتونید چک کنید بعد پریز باز کنید نگاه کنید بعد فیوز با آمپر بالاتر امتحان کنید .

Sent from my GT-I9060I using Irantk Forum mobile app

amir_hussein

کاربر vip
کاربر
2007-10-19
30
74
خرابی از میکروسوئیچ و قفل کننده درب ماشین لباسشویی بود.
پلاتین هاش چسبیده و ذوب شده بودند که با تعویض مشکل پریدن کنتور حل شد.
1.jpg

بالا