شما جواب سوالها رو بیشتر با میزان یا ترازوی آگاهی و تسلط کامل
خود در علم الکترونیک میدهید نه با درک شاگردانی مبتدی مثل بنده
بنابراین توقع پرسیدن چنین سوالاتی را که شاید سوال ۹۰ درصد از کاربران دیگر نیز باشد را ندارید
جواب سوال بنده یک جمله کوتاه میتوانست باشد (خیر نمیشود میزان آمپر را افزایش داد) و تمام نه اینکه مغرضانه هر آنچه دوست دارید عنوان کنید
در مورد دو تاپیک قبلی حق با شماست ولی سرکوفت و منت گذاشتن نیز از سوابق درخشان شماست
هیچ پدری خطای فرزندش را در جمع و در حضور دوستانش مطرح و هی تکرار نمیکند تا باعث سرخوردگیش بشه (چون خودم پدر ۴ فرزند هستم هیچ وقت غرور پسر جوانم را جلوی بقیه نمیشکنم)
یا بخاطر پرسیدن سوالات نامربوط دختر کوچیکم سرزنشش نمیکنم چون درکش از دنیای واقعی همین قدره
استاد فکر میکنم زیادی مصدع اوقات شدم که ضمن عذر خواهی قبول دارم اشتباه کردم و به عنوان استاد دست شما رو میبوسم
ولی بیشتر از این طاقت بی حرمتی رو ندارم
سربلند پیروز و موفق باشید
مدیر محترم
لطفاً تاپیک بسته شود
دوست خوبم باوجودی که تا حدودی در خصوصی و تلگرام با هم در تماس بودیم
و از آنجاییکه روزانه مو به مو ارسالات استاد رو مطالعه و دنبال میکنم لذا کاملا در جریان جملگی پستها میباشم و حقیقتا کار شما رو پسندیده نمیبینم
علیرغم تاپیک و پستهای متعدد اخیر، و اصرار پی در پی و چندین باره استاد حتی با زبان خواهش و ملتمسانه به اتمام و پابان دادن شما به ادامه تاپیکها و پستهای مرتبط
ولی مجدداً اصرار و اصرار شما بابت ادامه تاپیک و در نتبجه تاپیک فوق
واقعا این جملات برازنده شما و استاد نبود و خیلی دور از انتظار بود
حتی بعد از تاپیک منبع آداک و ناراحتی و انصراف استاد طی صحبتی که با هم داشتیم
بنده که به شما گفتم راه ادامه دادن به تاپیک چگونه هست
و گفتم با چه شرطی خودم حاظر هستم پادرمیونی کنم و از استاد درخواست میکنم تاپیک رو ادامه بده
و شما هم قبول کرده بودید
ولی با توجه به تازگی و داغ بودن تاپیک و ماجرا دقیقا دو روز بعد مجدد خودتون با کلام و درخواست دیگری از استاد استارت زدید و مجدد با خواهش استاد روبرو شدید که چنین تاپیکهایی رو ادامه ندهید
بطوری که خیلی برای من عجیب بود و واقعا قابل درک نبود
طوری که همان موقع با خودم گفتم با این کار خودش رو بدجور خراب کرد و دیگه راهی برای پادرمیونی من هم باقی نماند
البته از طرفی هم تا حدودی با مشکلات و درگیریهای روحی که اخیرا در فوت عزیزانتان داشته اید و با شنیدن اون واقعا متاثر شدم
گمان میکنم بیش از اندازه در روحیه شما تاثیر گذار بود و کل تمرکز شما رو تحط تاثیر خودش قرار داده
در کل استاد غزال در صبر و حوصله و شکیبایی واقعا زبان زد میباشند قطعا خودتان در تاپیک دقیقترین منبع تغذیه و دیگر تاپیکها به کرات با این موارد روبرو شده اید
مگر اینکه کاربری خودش از عمد قصد و غرضی داشته باشد که اون موقع برخورد استاد کاملا عوض میگردد و کاملا هم حق دارند
لذا شاید کار درست این باشه که در چنین مواقعی ابتدا به خودمان و عملکرد خودمان مراجعه نماییم که بعنوان مثال فلان استاد با فلان کاربرها بدین صورت برخورد میکنه و با من اینگونه برخورد میشود ؟
شاید مقصر خودم بوده باشم ! !
و بسرعت خودمان را تبرئه نکنیم
امیدوارم دلخوری ها تمام گردد همگی ما با همدیگه غریبه و مجازی هستیم و هبچکی دیگری را نمیشناسد و تابحال ندیده
هیچکی به ما بدهکار نمیباشد و ما نیز طلبکار نمیباشیم
اگر کمک و راهنمایی باشه فقط بابت انسان دوستی و کمک حال بکدیگر میباشد در ابنجا هیچ کی نسبت به دیگری وظیفه کمک و یاری رساندن نداره
اشخاصی هم که وقت و انرژی خودشون رو دارن به رایگان در اختیار ما قرار میدهند نه گناهکار هستند و نه وظیفه دارن به ما خدماتی ارائه بدن
با شناختی که از شما دارم بنده مطمعن هستم هبچگونه قصد و غرضی نداشته و ندارید و جملگی صحبتها ناشی از مشکلات و سنگینی بار زندگانی میباشد که دامن تک تک ماها رو گرفته
موفق باشید
با تشکر