آی پی امداد
abtahi

پرسش : طرز کار رله قفل صندوق

Apriliyaa

کاربر
2013-01-23
49
31
سلام و ارادت به مهندسین
یک رله ای با عنوان " سیستم ضد سرقت صندوق ایمن راد مدل 812 " هست خواستم بدونم سیستم کارش چطوریه
به صورت خلاصه بهتون بگم شما فرض کنید چهار تا قفل رو دارید که وقتی ریموت رو میزنید اون هر چهارتا قفل بسته میشن و وقتی دوباره ریموت رو میزنید که قفل ها باز بشن فقط سه تا از چهارتا قفل باز میشن و برای بار شدن قفل چهارم شما باید یه شاسی (یا ریموت و یا هر چیز دیگه ای ) رو بزنید تا اون باز بشه
خواستم بدونم این سیستم چطوری کار می کنه
ممنون اگر راهنمایی بفرمایید چون کاربردی هست

Mohsenaux

کاربر vip
کاربر
2017-03-12
89
186
سلام
هر خودرویی سیستم قفل وطراحی خاص خودش رو داره. و قابل اجرا در هر خودرویی نیست و کارایی نداره به نسبت هزینه ای که باید بشه. و اشاره نکردید در چه مدل خودرویی.
ولی ایده و نظریه شبیه این مدلی که شما اشاره کردید در سیستم قفل درب صندوق عقب پژو ۲۰۶ صندوق دار بکار رفته. به این شکل که به پمپ محرک قفل درب صندوق عقب فقط سیم قفل وصل شده و با همه درب ها قفل میشه ولی باز نمیشه و فقط با کلید باز میشه.

شبیه این ایده هم در دنا پلاس بکار رفته که کلا سیستم کامپیوتری و برنامه ریزی شده هست . بازدن دکمه قفل همه درب ها قفل میش ولی با زدن دکمه باز فقط درب راننده باز میشه و برای باز شدن بقیه درب ها باید دوبا دکمه باز زده بشه.

ضمنا، دزد از در نمیاد . از بالای دیوار میاد ، پس تقویت کردن قفل درب زیاد کارایی نداره.

Apriliyaa

کاربر
2013-01-23
49
31
سلام
هر خودرویی سیستم قفل وطراحی خاص خودش رو داره. و قابل اجرا در هر خودرویی نیست و کارایی نداره به نسبت هزینه ای که باید بشه. و اشاره نکردید در چه مدل خودرویی.
ولی ایده و نظریه شبیه این مدلی که شما اشاره کردید در سیستم قفل درب صندوق عقب پژو ۲۰۶ صندوق دار بکار رفته. به این شکل که به پمپ محرک قفل درب صندوق عقب فقط سیم قفل وصل شده و با همه درب ها قفل میشه ولی باز نمیشه و فقط با کلید باز میشه.

شبیه این ایده هم در دنا پلاس بکار رفته که کلا سیستم کامپیوتری و برنامه ریزی شده هست . بازدن دکمه قفل همه درب ها قفل میش ولی با زدن دکمه باز فقط درب راننده باز میشه و برای باز شدن بقیه درب ها باید دوبا دکمه باز زده بشه.

ضمنا، دزد از در نمیاد . از بالای دیوار میاد ، پس تقویت کردن قفل درب زیاد کارایی نداره.
ارادت
ماشین 206 بدون صندوق هست
مورد دوم رو که فرمودید رو هم دنبال فعال کردنش در این خودرو هستم اما اگر اینجا عنوان کنم تاپیک به بیراهه میره

Apriliyaa

کاربر
2013-01-23
49
31
ولی خوب همونطور که عرض کردم دنبال ساخت مدار اون برابر با مثالی که زده شده هستم
سپاس از شما

بالا