آی پی امداد
abtahi

پاور گرین GP380A-EU

afsharzadeh

کاربر vip
کاربر
2009-10-11
4
0
با سلام و خسته نباشید
یک پاور گرین GP30A-EU امروز برام آوردن که کاربر نوشته گاهی سیستم رو روشن می کنه و گاهی روشن نمی کنه
با تستر پاور گرین که راه اندازی میکنم ولتاژها اکی هست و پاور روشن میشه و پاورگود رو حدود 340 میلی ثانیه میزنه
منتهی دوتا ایراد به چشمم خورد

اول اینکه وقتی پاور خاموش هست روی سیم سبز که PS/ON هست ولتاژ 2.6 تا 2.7 ولت ، به جای 5 ولت دارم و ولتاژ استند بای هم 5 ولت اکی هست
دومین مشکل اینه که ولتاژ روی خازن ورودی به 380 نمی رسه و بین 355 تا 362 نوسان داره و بالا پایین میره .

آی سی سوپروایزر ولتاژهاش درست هست ، آی سی PFC با شماره CM6805AG تعویض شد و کماکان مشکل پا برجاست ، کنار سیم سبز یک دیود و مقاومت بود که سالم بود.

ممنون میشم دوستان اگر تجربه ای دارن در این زمینه بهم کمک کنن

پیوست‌ها

• 295.5 کیلوبایت بازدیدها: 15
  • 149.4 کیلوبایت بازدیدها: 13
  • 103.1 کیلوبایت بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

.hojat.

کاربر
2024-08-05
2
1
ایران .شیراز
با سلام و خسته نباشید
یک پاور گرین GP30A-EU امروز برام آوردن که کاربر نوشته گاهی سیستم رو روشن می کنه و گاهی روشن نمی کنه
با تستر پاور گرین که راه اندازی میکنم ولتاژها اکی هست و پاور روشن میشه و پاورگود رو حدود 340 میلی ثانیه میزنه
منتهی دوتا ایراد به چشمم خورد

اول اینکه وقتی پاور خاموش هست روی سیم سبز که PS/ON هست ولتاژ 2.6 تا 2.7 ولت ، به جای 5 ولت دارم و ولتاژ استند بای هم 5 ولت اکی هست
دومین مشکل اینه که ولتاژ روی خازن ورودی به 380 نمی رسه و بین 355 تا 362 نوسان داره و بالا پایین میره .

آی سی سوپروایزر ولتاژهاش درست هست ، آی سی PFC با شماره CM6805AG تعویض شد و کماکان مشکل پا برجاست ، کنار سیم سبز یک دیود و مقاومت بود که سالم بود.

ممنون میشم دوستان اگر تجربه ای دارن در این زمینه بهم کمک کنن
اولین مرحله گنده تن ین خازن را بیرون از مدار تست و جایگزین کنید.یه خازن پلی استر بزرگ هم همون نزدیکهاست که ممکنه خراب باشه.مرحله بعد دوتا خازن کوچک الکترولیت کنار هم جلو سوئیچ های اصلی بیرون مدار چک شود . اگه مشکل پابرجا موند باید برید پشت مدار و تمام مقاومت ها و خازنها و ترازیستور های smd را چک کنید.
امید که به مرحله سوم نرسیده مدار درست بشه.موفق باشید بزرگوار

mohammad tnp

کاربر vip
کاربر
2021-05-10
7
4
25
این که میگید ولتاژ روی خازن های صافی قسمت اولیه نوسان داره یا خود اون ۲ تا خازن خرابن یا از ntc ورودی هست مشکل

بالا