- 2019-04-06
- 132
- 214
- 37
با سلام خدمت اساتید محترم
پاور گرین ۳۸۰a یک هفته هست که منو کاملا اسیر کرده
تمام قطعات سالم قسمت اول رو در اوردم سالم و حتی قسمت دوم رو در اوردم سالم بود
ای سی ها سالم چون تعویض کردم با یه برد سالم و مشکلی نیست
این پاور وقتی من خازن های بزرگ ۸۲۰ میکرو فاراد رو تخلیه میکنم و با لامپ ازمایش ۱۱۰ تست میکنم و سیم سبز و مشکی رو اتصال میدم روشن نمیشه اما مجدد خازنها رو تخلیه و از قبل یعنی قبل از اینکه به برق بزنم سیم سبز و مشکی رو اتصال میدم و بعد به برق وصل میکنم فن به حرکت در میاد تمام ولتاژ های ۱۲و ۵ و۳ همه درست نشون میده و حتی کیس هم روشن میشه و میره برای بالا اوردن ویندوز
اما به محض اینکه سیم سبز و مشکی رو از ارتباط در میارم و مجدد اتصال میدم دیگه روشن نمیشه
سیم ها از لحاظ قلع سرد تست شده
و حتی اتصال از برد تا سوکت چک شده
پایه ۲ و ۳ ای سی ۸ پا که wt7510 میباشد رو اتصال میدم خب فن روشن میشه و مشکلی نیست
تمام خازنها ی خروجی و ورودی تست کردم سالم بودن
البته دو خازن mkt که ۲۲ صدم میکرو فاراد بود ۱ صدم نشون میداد که هر دو شونو ۱ میکرو فاراد زدم که البته واسه خاطر جمعی خودم بود و ولی باز میدونستم ربطی نداره
فعلا نمیدونم چه باید کرد
پاور گرین ۳۸۰a یک هفته هست که منو کاملا اسیر کرده
تمام قطعات سالم قسمت اول رو در اوردم سالم و حتی قسمت دوم رو در اوردم سالم بود
ای سی ها سالم چون تعویض کردم با یه برد سالم و مشکلی نیست
این پاور وقتی من خازن های بزرگ ۸۲۰ میکرو فاراد رو تخلیه میکنم و با لامپ ازمایش ۱۱۰ تست میکنم و سیم سبز و مشکی رو اتصال میدم روشن نمیشه اما مجدد خازنها رو تخلیه و از قبل یعنی قبل از اینکه به برق بزنم سیم سبز و مشکی رو اتصال میدم و بعد به برق وصل میکنم فن به حرکت در میاد تمام ولتاژ های ۱۲و ۵ و۳ همه درست نشون میده و حتی کیس هم روشن میشه و میره برای بالا اوردن ویندوز
اما به محض اینکه سیم سبز و مشکی رو از ارتباط در میارم و مجدد اتصال میدم دیگه روشن نمیشه
سیم ها از لحاظ قلع سرد تست شده
و حتی اتصال از برد تا سوکت چک شده
پایه ۲ و ۳ ای سی ۸ پا که wt7510 میباشد رو اتصال میدم خب فن روشن میشه و مشکلی نیست
تمام خازنها ی خروجی و ورودی تست کردم سالم بودن
البته دو خازن mkt که ۲۲ صدم میکرو فاراد بود ۱ صدم نشون میداد که هر دو شونو ۱ میکرو فاراد زدم که البته واسه خاطر جمعی خودم بود و ولی باز میدونستم ربطی نداره
فعلا نمیدونم چه باید کرد