سلام و درود خدمت اساتید گرامی
در تغذیه گیرنده دیجیتال با خروجی 5-15-33-22-3.3 از ولتاژ 5-15-22 استفاده کردم ترانس صدا ویز ویز داد بعد یه ربع کار کردن ولتاژ همه نصف شد راه وجود دار که بقیه ولتاژ یه جوری تو استفاده قرار بگیره که تغذیه نسوزه؟؟؟؟
سلام و درود خدمت اساتید گرامی
در تغذیه گیرنده دیجیتال با خروجی 5-15-33-22-3.3 از ولتاژ 5-15-22 استفاده کردم ترانس صدا ویز ویز داد بعد یه ربع کار کردن ولتاژ همه نصف شد راه وجود دار که بقیه ولتاژ یه جوری تو استفاده قرار بگیره که تغذیه نسوزه؟؟؟؟مشاهده فایلپیوست 150764
سلام
من همیشه از اداپتور های اصلی 5 ولت 2 امپر به بالا استفاده می کنم تا به حال هم هیچ کدام برگشت نداشته . حتما باید اصلی باشه وگرنه اداپتور های ارزان بازاری جوابگو نیستند.
قسمت برق 12 ولت که تقویت صدا است را هم 5 بهش بدید بدون مشکل کار می کنه
از همه ممنون ام ولی هیچ کدوم جواب درستی به من ندادن این گیرنده دیجیتال داخلی نیست
برد تغذیه خودش خیلی ساده تر من مشکلم بدون استفاده موندن ولتاژ 3.3 و33 ولت که چه قطعه بزارم یه جوری استفاده قرار بگیره که تغذیه نسوزه
از همه ممنون ام ولی هیچ کدوم جواب درستی به من ندادن این گیرنده دیجیتال داخلی نیست
برد تغذیه خودش خیلی ساده تر من مشکلم بدون استفاده موندن ولتاژ 3.3 و33 ولت که چه قطعه بزارم یه جوری استفاده قرار بگیره که تغذیه نسوزه
سلام
ولتاژهای بلا استفاده باعث سوختن تغذیه نمی شوند .
ان چه باعث سوختن تغذیه میشه کشیدن جریان بیش از حد ظرفیت اونه.با توجه به دیودهای یکسوساز تغذیه شما برای 5 ولت کمتر از 1 امپر جواب خواهد داد