با احترام
مودم فوق ، ایسوس مدل DSL-n10p, با اینکه از طریق گوشی ، وای فای رو می شناسه ولی وصل نمیشه . چراغ adsl هم مدام در حال چشمک زدن هستش . ممنون میشم در رابطه با رفع عیب ، راهنمایی بفرمائید.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 171892مشاهده فایلپیوست 171893
سلام، بعضی مواقع بخاطر خطا در قسمت نرم افزاری این اتفاق رخ میده که قبل از هرچیزی مودم رو ریست تنظیمات به کارخانه باید بکنید و مجدد تست کنید اگر متصل نشد ،ببینید آپدیت داره مودم، مودم رو آپدیت بزنید اگر نه که برید سر وقت عیب یابی سخت افزاری
شما مودم رو ریست کردید از دوباره تنطیمات کانفیگ رو انجام دادید ولی بازم وصل نشد؟
فایل فلش این مدل دراین بخش وجود داره
https://www.irantk.ir/threads/91945-درخواست-فایل-فلش-مودم-asus-dsl-n10p-به-شماره-سخت-افزار-a
با احترام
حقیقت این هست که در زمینه تعمیر مودم خیلی کار نکردم و در حد مشکل ۳ چراغ میتونم انجام بدم . تو تعمیرگاه هم نت و مودم ندارم . تا جایی که فکر میکردم، مودم بدون کانفینگ به گوشی وصل باید بشه . مشتری غروب میاد و اطلاعات لازم برای کانفینگ مجدد رو ندارم .
فقط ریست کردم و با منبع تغذیه خودم تست میگیرم . الان گوشی کلا در حال (ارتباط) باقی میمونه و در نهایت (آدرس lp دریافت نشد ) رو میزنه . هر دستوری برای ادامه لازمه بفرمایید تا اجرا کنم .اگر فلش هم لازم میدونید ،بزنم و اون موقع مک آدرس رو چطور تغییر بدم ؟
سپاس