سلام. نوع موج پیزو الکتریک بخار سرد چیه؟ بعضی جا گفته شده اگه موجی غیر از مثلا سینوسی باشه پیزو بعد از مدتی آسیب میبینه! لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید.
1- کدام موج بهتره؟
2- اگه با مدل دیگه از موج، پیزو کار کنه مشکلی پیش میاد؟
سلام. نوع موج پیزو الکتریک بخار سرد چیه؟ بعضی جا گفته شده اگه موجی غیر از مثلا سینوسی باشه پیزو بعد از مدتی آسیب میبینه! لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید.
1- کدام موج بهتره؟
2- اگه با مدل دیگه از موج، پیزو کار کنه مشکلی پیش میاد؟
درود،
بله که باید سینوسی باشه.
برخی طراحان به شکلی غیر استاندارد از موج مربعی و پل H استفاده میکنن که باعث افت بازدهی و داغی و کاهش طول عمر پیزو میشه.
قضیه پیزو شبیه قضیه امواج رادیویی هست که امواج غیر سینوسی نمیتونن در محیط منتشر بشن.
درود،
بله که باید سینوسی باشه.
برخی طراحان به شکلی غیر استاندارد از موج مربعی و پل H استفاده میکنن که باعث افت بازدهی و داغی و کاهش طول عمر پیزو میشه.
قضیه پیزو شبیه قضیه امواج رادیویی هست که امواج غیر سینوسی نمیتونن در محیط منتشر بشن.
سلام. مجدد. ممنون بابت پاسخگویی. میتونید در مورد مدارش راهنمایی بفرمایید؟ چند مدل تست کردم پیزو لرزش داره اما بخار نمیده با اینکه به جای مقاومت پتانسیومتر گذاشتم تا فرکانس قابل تنظیم باشه. یه نمونه مدار رو میذارم مشاهده بفرمایید. (فقط یه مدل دندان اره ای تست کردم خوب جواب داد)
سلام. مجدد. ممنون بابت پاسخگویی. میتونید در مورد مدارش راهنمایی بفرمایید؟ چند مدل تست کردم پیزو لرزش داره اما بخار نمیده با اینکه به جای مقاومت پتانسیومتر گذاشتم تا فرکانس قابل تنظیم باشه. یه نمونه مدار رو میذارم مشاهده بفرمایید. (فقط یه مدل دندان اره ای تست کردم خوب جواب داد)مشاهده فایلپیوست 204163
پیزوی بخور سرد سه نوع 113 کیلوهرتز ، 1.7 مگاهرتز و 2.5 مگاهرتز داره که معلوم نیست کدوم خریدید.
ضمنا معمولا ماژول های آماده ۵ ولتی دارای افزاینده ولتاژ ۵ به ۱۲ یا بالاتر هستن و تقریبا تولید بخار سرد با ۵ ولت بدون افزایش ولتاژ کار شگفتی هست!
پیزوی بخور سرد سه نوع 113 کیلوهرتز ، 1.7 مگاهرتز و 2.5 مگاهرتز داره که معلوم نیست کدوم خریدید.
ضمنا معمولا ماژول های آماده ۵ ولتی دارای افزاینده ولتاژ ۵ به ۱۲ یا بالاتر هستن و تقریبا تولید بخار سرد با ۵ ولت بدون افزایش ولتاژ کار شگفتی هست!