خیلی متشکرم از فر مایشات شما
من به خاطر موجود بودن قطعات مثل ترانس جوش و تریستور های موجود در انبارم
این کار را میخوام انجام بدم
ضمنن قبلان به خاطر داشتن ترانس سه فازه از 6 تریستور استفاده کردم به خاطر اینکه ولتاژ کاملا دی سی داشته باشم
ولی اما حالا ترانس دو فاز دارم خروجیش 30 ولته و میخوام استارتر بسازم برای ماشین ها که برق 12 و بعضی ها هم برق 24 دارند
در زمستون استارت بشند
ومن احتیاج به یک مداری دارم که تولید موج سوزنی کنه که از 0 تا 180 درجه بشه کنترل کرد
اگر شما این مدار را دارید
میتونید کمکم کنید
متشکرم
با سلام :
مداری ساده واسه کنترل تریستور ترانسفرمرهای صنعتی جوشکاری قبلا طراحی کرده ام که سالها بدون مشکلی در حال کار میباشد تقدیم میکنم .
تشریح و اصول کار مدار را هم باختصار :
یک ترانس کاهنده حدود 100 واتی با ورودی 380 یا 220 ولت و با خروجی دوگانه : الف : 7.5 × 2 سه سیمه و ب : 24 ولت سه سیمه که 7.5 ها برای تهیه فرکانس مرجع از 50 هرتز برق شهر . 24برای تهیه 12 ولت به 324 و 24 ولت برای چوک درایور تریستورها >> ابتدا 100 هرتز سینوسی در324 A به مربعی تبدیل و محدود دامنه شده و سپس توسط 324 B که یک اوسیلاتور فرکانس بالا با امکان فرمان کنترلی که با اوپتوکوپلر از مدار ایزوله شده >> پالس های 100 هرتز با ورود به 324 B با توجه به ارایش مداری بانوسانی در محدوده 20 کیلو هرتز مدوله شده و در خروجیان ظاهر سپس توسطTIP 41 تقویت و ترانس چوک درایور تریستورها را تحریک میکند .
چوک درایور را اولیه ای حدود 82 دور وثانویه ها هر کدام حدود 6 دور >> دقت کنید که نصف هسته را باید سیم اولیه و نصفه دوم را سیم های ثانویه پر کنددرنتیجه درانتخاب قطر سیم ها با توجه به حجم هسته به نسبت ثانویه نسبت به اولیه رابطه صحیح برقرار کنید. 82~ /6
حال اگربا فرمان HI , LOW دیجیتالی کنترل کنید فقط قطع وصل دارید ولی بااعمال پالسهای کنترل شونده پهنای پالسی PMW میتوانید پهنای100 هرتزتولیدی را نغییر و جریان تریستورها راازصفر تا حداکثر کنترل کنید .
به اختصار{ از نحوه سوالات تون مشخص هست که دست اندر کار و تبحر کافی دارید لذا برای تشریح وارد جزییات نشدم و همینبس که طول پالس های مثبت 100 هرتزباید با فرکانس بالای فوق پر گردد و پهنای پالس فوق شدت جریانتحریک تریستورها را کنترل میکند .
در سر بندی ثانویه حتما دقت نقطه ابتدایی و انتهایی را مدنظر قرار دهید .
[hide]
مشاهده فایلپیوست LM324 PRESS.rar[/hide]
سوالی داشتید در خدمتم.