سلام به همگی
دنبال نقشه یا فایل آداپتور 12 ولت 2 امپر هستم،خیلی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم،هرچی پیدا کردم یا خریدم 2 امپر نمیده،لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.
سلام به همگی
دنبال نقشه یا فایل آداپتور 12 ولت 2 امپر هستم،خیلی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم،هرچی پیدا کردم یا خریدم 2 امپر نمیده،لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.
درود. ساخت منبع تغذیه سویچینگ فارغ از پیچیدگی های ساخت ، هزینه بیشتری نسبت به خرید یک آداپتور خوب را دارد.
از یک پاور کامپیوتر قدیمی می توانید استفاده کنید. مدار شماتیک زیر یک منبع تغذیه سویچینگ ساده و عملی را مشاهده کنید.
درود. ساخت منبع تغذیه سویچینگ فارغ از پیچیدگی های ساخت ، هزینه بیشتری نسبت به خرید یک آداپتور خوب را دارد.
از یک پاور کامپیوتر قدیمی می توانید استفاده کنید. مدار شماتیک زیر یک منبع تغذیه سویچینگ ساده و عملی را مشاهده کنید. مشاهده فایلپیوست 206289
سلام به همگی
درود. در وبسایت سیسوک مفصل درباره ساخت چنین منبع تغذیه ای آن هم رایگان توضیحات داده شده است. شماتیک و PCB آن در آلتیوم دیزاینر طراحی شده است. روش ساخت و پیچیدن ترانسفورمر سوئیچینگ آن هم که از همه چیز مهمتره در یک فایل PDF آموزش داده شده است. فایل ها را اینجا پیوست کردم. منبع
درود. در وبسایت سیسوک مفصل درباره ساخت چنین منبع تغذیه ای آن هم رایگان توضیحات داده شده است. شماتیک و PCB آن در آلتیوم دیزاینر طراحی شده است. روش ساخت و پیچیدن ترانسفورمر سوئیچینگ آن هم که از همه چیز مهمتره در یک فایل PDF آموزش داده شده است. فایل ها را اینجا پیوست کردم.
ممنون از راهنمایی