آی پی امداد
abtahi

نصب فن روی رسیور

omidmu

کاربر
2020-04-14
12
2
24
سلام دوستان می‌خوام یک فن روی چیپ رسیور نصب کنم . این کار انجام دادم برقش دوازده ولت از بیرون گرفتم اما میخام موقع رسیور روشن میشه فن هم روشن بشه یک ویدیو دیدم با رله پنج پایه بود اما چون سر رشته ای ندارم نتونستم جمعش کنم کسی میتونه کمکم کنه ممنون

mehdidelta

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2009-10-24
816
723
سلام
شما چرا میخوای فن روی ریسیور نصب کنید ؟؟

omidmu

کاربر
2020-04-14
12
2
24
سلام
شما چرا میخوای فن روی ریسیور نصب کنید ؟؟
دستگاه یکسره روشن هست و هنگام داغی هنگ میکنه
هت سینک نصب کردم و فن عالی شد اما میخام فن دستی روشن نشه با روشن خاموش شدن رسیور انجام بشه

behrad ba

کاربر vip
vip
کاربر
2022-06-27
16
12
32
چیزی که شما میخوای امکان پذیر هستش ولی از راه دور نمیشه کاری کرد. اونم وقتی سر رشته ندارید...

randomboot

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-10
527
2,378
دستگاه یکسره روشن هست و هنگام داغی هنگ میکنه
هت سینک نصب کردم و فن عالی شد اما میخام فن دستی روشن نشه با روشن خاموش شدن رسیور انجام بشه
یک عدد ترانزیستور و یک عدد مقاومت میشه. مداری درست ورد که هر وقت رسیور روشن شد فن کار کنه

Kamal2013

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-01-27
378
1,173
ایده خوبیه اگر همکاران بتونند در یک پست آموزشی این روش را آموزش دهند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: omidmu

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,101
1,355
یه عدد رله ۱۲ ولت تهیه کنید با ترانس سویجینگ ۹ ولت یه برق پنج ولت از قسمتهای مختلف مین مثلا ورودی رگلاتورها پیدا کنید توسط ولتیمتر منتها رسیور رو خاموش و روشن کنید ببین ۵ولت هم میخوابه یا خیر .سپس به ورودی رله متصل کنید برق ۹ولت ترانس هم وصلکنید خروجی رله هم به فن بدین.

omidmu

کاربر
2020-04-14
12
2
24
یه عدد رله ۱۲ ولت تهیه کنید با ترانس سویجینگ ۹ ولت یه برق پنج ولت از قسمتهای مختلف مین مثلا ورودی رگلاتورها پیدا کنید توسط ولتیمتر منتها رسیور رو خاموش و روشن کنید ببین ۵ولت هم میخوابه یا خیر .سپس به ورودی رله متصل کنید برق ۹ولت ترانس هم وصلکنید خروجی رله هم به فن بدین.
ممنون از شما کمابیش متوجه شدم اگر وقت داشتید کمی توضیحات بیشتر بدید ممنون

بالا