سلام یک تلفن بیسیم مارشال دارم صدای بوق نداره نمیدونم ست باید بشه ممنون راهنمایی کنید
M mahanraisi22 کاربر 2022-09-15 1 1 2022-09-15 #1 سلام یک تلفن بیسیم مارشال دارم صدای بوق نداره نمیدونم ست باید بشه ممنون راهنمایی کنید
M MajiDAmieE کاربران vip(افتخاری) کاربر 2018-06-24 246 328 2022-09-16 #2 mahanraisi22 گفت: سلام یک تلفن بیسیم مارشال دارم صدای بوق نداره نمیدونم ست باید بشه ممنون راهنمایی کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام از خط مطئن هستین ؟با گوشی دیگه تست کردین ؟ کاش مدل دستگاه رو میگفتین . رو صفحه گوشی چی نوشته الان ؟ تو منو گوشی گزینه ای مثل Registration هستش ؟
mahanraisi22 گفت: سلام یک تلفن بیسیم مارشال دارم صدای بوق نداره نمیدونم ست باید بشه ممنون راهنمایی کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام از خط مطئن هستین ؟با گوشی دیگه تست کردین ؟ کاش مدل دستگاه رو میگفتین . رو صفحه گوشی چی نوشته الان ؟ تو منو گوشی گزینه ای مثل Registration هستش ؟
M Mahshid11 کاربر 2022-12-13 1 2 2022-12-13 #3 منم یه گوشی مارشال مدلME-320دارم که رو صفحش نوشتهLINE IN USE البته بگم خط مشغول نیس ولی مدت طولانی گوشی خاموش بود و الان پایه و بیسیم باهم ست نیستن نمیدونم چجوری باید باهم ست بشن
منم یه گوشی مارشال مدلME-320دارم که رو صفحش نوشتهLINE IN USE البته بگم خط مشغول نیس ولی مدت طولانی گوشی خاموش بود و الان پایه و بیسیم باهم ست نیستن نمیدونم چجوری باید باهم ست بشن