- 2009-07-07
- 271
- 932
سلام خدمت دوستان
پاور دستگاه f1 خاموش بود که با تعویض دو تا ماسقت و فیوز و مقاومت های کناری و همجنین دو عدد فت 12 ولت خروجی راه افتاد ولی در قسمت خروجی هیچ ولتاژی وجود ندارد.
در این پاور تغذیه قسمت فن و کنترل برد اصلی ماینر جداگانه تهییه می گردد که 12 ولت آن ها موجود است و فن و کنترل برد کار میکنند ...
پاور رو روی دستگاه هم امتحان کردم ولی باز کار نکرد.
همه ی خازن ها رو چه دیپ و چه اس ام دی از نظر شورتی تست کردم ولی چیزی ندیدم...
یک عدد برد ایستاده وجود دارد که رگلاتور روی آن خروجی 3.3 را دارد. آی سی STM32F334 روی آن قرار دارد که ولتاژ راه انداز این آی سی به پایه های آن می رسد و به نظر نمی رسد ایراد از آن باشد.
شدیدا کلافه کرده این برد منو...
شاید یه ایراد خیلی کوچیکی باشه ولی نتونستم پیداش کنم و به کمک و راهنمایی دوستان متخصص در این زمینه نیاز فراوان دارم.
عکس های برد رو هم آپلود کردم.
فقط دوستان صاحب دستگاه کمی عجله دارد به خصوص که دو روزه تو مغازه اس دستگاه.
ممنون از توجه تون
ده بار سعی کردم ولی عکسی آپلود نمیشه...
پاور دستگاه f1 خاموش بود که با تعویض دو تا ماسقت و فیوز و مقاومت های کناری و همجنین دو عدد فت 12 ولت خروجی راه افتاد ولی در قسمت خروجی هیچ ولتاژی وجود ندارد.
در این پاور تغذیه قسمت فن و کنترل برد اصلی ماینر جداگانه تهییه می گردد که 12 ولت آن ها موجود است و فن و کنترل برد کار میکنند ...
پاور رو روی دستگاه هم امتحان کردم ولی باز کار نکرد.
همه ی خازن ها رو چه دیپ و چه اس ام دی از نظر شورتی تست کردم ولی چیزی ندیدم...
یک عدد برد ایستاده وجود دارد که رگلاتور روی آن خروجی 3.3 را دارد. آی سی STM32F334 روی آن قرار دارد که ولتاژ راه انداز این آی سی به پایه های آن می رسد و به نظر نمی رسد ایراد از آن باشد.
شدیدا کلافه کرده این برد منو...
شاید یه ایراد خیلی کوچیکی باشه ولی نتونستم پیداش کنم و به کمک و راهنمایی دوستان متخصص در این زمینه نیاز فراوان دارم.
عکس های برد رو هم آپلود کردم.
فقط دوستان صاحب دستگاه کمی عجله دارد به خصوص که دو روزه تو مغازه اس دستگاه.
ممنون از توجه تون
ده بار سعی کردم ولی عکسی آپلود نمیشه...
آخرین ویرایش: