آی پی امداد
abtahi

درخواست: نبود ایسی زنگ به شماره MT2800N

rezajan69

کاربر
2010-03-14
112
114
مشهد
سلام اساتید
ایسی به شماره فوق مربوط به برد صوت و صدای زنگ آیفون کوماکس و تابا می‌باشد که متاسفانه در مشهد هرجایی رو که گشتم نداشت و سفارش تهران هم همه میگن تموم کردیم. لطفاً راهنمایی کنید چه کار میتونم انجام بدم و یا قطعه مشابهی اگه بشه استفاده کرد.
سپاس

امیر سجاد

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2018-07-10
1,232
4,388
ایران
سلام اساتید
ایسی به شماره فوق مربوط به برد صوت و صدای زنگ آیفون کوماکس و تابا می‌باشد که متاسفانه در مشهد هرجایی رو که گشتم نداشت و سفارش تهران هم همه میگن تموم کردیم. لطفاً راهنمایی کنید چه کار میتونم انجام بدم و یا قطعه مشابهی اگه بشه استفاده کرد.
سپاس
سلام
دوست خوبم منم دونبال این اس سی هستم . اصلا پیدا نکردم. در ضمن در بعضی از سایت ها موجود است . اما کلاه برداری من به دامش افتادم . شما مواظب باشید .
از استان چهار محال بختیاری یک سایت اینترنتی فروش قطعات وسایل ایفون است . گفته یک هفته ای اماده میکنم . اطلا ع میدم دوست خوبم در صورت پیدا کردن . شما هم به من اطلاع بده.
متشکرم

Samooel1980

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
در سایت مجتمع الکترونیک پایتخت چندتادونه بصورت محدودبرای فروش موجوده اگرهنوز دنبالش هستید یک سرچ بکنیداگرتمام نکرده باشه تااون موقع البته

Samooel1980

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
داخل سایت اون فروشگاه همین شماره آیسی رو بدون حرف آخر یعنی بدون N جستجو کنید اون آی سی که پیدا میکنه هم مشابه همین هست از نظر کارکرد

بالا