آی پی امداد
abtahi

مودم TD-W8961N V4.0 به آداپتور اشتباه زده شده!

m_bidaar

کاربر vip
vip
کاربر
سلام دوستان،
یک مودم TD-W8961N ورژن ۴ دارم که به آداپتور اشتباهی زده شده و فریت بیدهای ورودی و خازنها سوختن و ترکها هم ناپدید شدن.
کسی لطفا تصویر نزدیک از روی بورد (قسمت مربوط به چهارقطعه‌ی ابتدایی؛ ۲ عدد فریت بید و ۲ عدد خازن) میتونه بفرسته؟
و اینکه آیا هر دو خازن ۱۰ نانو هستن (C80 و C81)؟
و فرید بیدها مشخصاتشون چیه؟

سپاس از همگی

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
494
1,060
درود. از این مدل مودم زیاد تعمیر کردم. چند تا مورد سوختگی فریت بید داشتم که اکثرا همراه آنها چیپ DSL هم سوخته بود. زیر میکروسکوپ از فریت بید ها عکس گرفتم و پیوست کردم. خازن هایی که نام بردین رو با تستر روی برد اندازه گرفتم ولی چون فریت بید کنارشونه مقدارشون رو صفر نشون میده.

این نوع مودم دو رگولاتور اصلی داره. یک ریز شش پایه سمت راست هست که 3.3 ولت رو تامین می کنه و یک چهار پایه سمت چپ که 5 ولت رو تامین می کنه. چیپ های سه گانه گرون قیمت و کمیابی داره که هزینه تعمیرش رو از مقرون به صرفگی خارج می کنه مگه اینکه بگردین اسقاطی ارزون این مدل رو گیر بیارین و از قطعات اون استفاده کنین.

دو عیب سوختگی رگولاتور ریز شش پایه 3.3 ولت و سوختن آی سی خط MT7550N در این مودم زیاد پیش میاد.

یه ویدئوی آموزشی خیلی خوب که به صورت تطبیقی یک نمونه سالم این مدل مودم رو با یک نمونه معیوب مقایسه می کنه.

پیوست‌ها

• 538.5 کیلوبایت بازدیدها: 30
  • 346.1 کیلوبایت بازدیدها: 28
  • 427 کیلوبایت بازدیدها: 29
  • 620.2 کیلوبایت بازدیدها: 31
آخرین ویرایش:

m_bidaar

کاربر vip
vip
کاربر
درود. از این مدل مودم زیاد تعمیر کردم. چند تا مورد سوختگی فریت بید داشتم که اکثرا همراه آنها چیپ DSL هم سوخته بود.

این نوع مودم دو رگولاتور اصلی داره. یک ریز شش پایه سمت راست هست که 3.3 ولت رو تامین می کنه و یک چهار پایه سمت چپ که 5 ولت رو تامین می کنه. چیپ های سه گانه گرون قیمت و کمیابی داره که هزینه تعمیرش رو از مقرون به صرفگی خارج می کنه. بهتره بگردین اسقاطی این مدل رو گیر بیارین و از قطعات اون استفاده کنین.

دو عیب سوختگی رگولاتور ریز شش پایه 3.3 ولت و سوختن آی سی خط MT7550N در این مودم زیاد پیش میاد.

یه ویدئوی آموزشی خیلی خوب که به صورت تطبیقی یک نمونه سالم این مدل مودم رو با یک نمونه معیوب مقایسه می کنه.
بسیار عالی...
مفید بود.
از لطف شما متشکرم.

آخرین ویرایش:
بالا