آی پی امداد
abtahi

آموزشی: معرفی سایت برای سی دی آموزشی تعمیرات وسایل الکترونیکی

Mojitv

کاربر
2015-11-05
16
33
بهبهان
درود به همه همکاران عزیز

من تعمیرکاری تازه کار هستم و برای کسب تجربه و علوم و فنون مرتبط با بخش های سخت افزاری و نرم افزاری سیستم های الکترونیکی پرکاربرد و در منزل و محل کار می خوام از فایل های تصویری و سی دی های آموزشی استفاده کنم
لطف کنید هر سایتی که میشناسید در این زمینه چه پولی و چه غیر پولی بهم معرفی کنید که محصولات آموزشی شون رو استفاده کنم

تشکر از شما دوستان عزیز

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
درود به همه همکاران عزیز

من تعمیرکاری تازه کار هستم و برای کسب تجربه و علوم و فنون مرتبط با بخش های سخت افزاری و نرم افزاری سیستم های الکترونیکی پرکاربرد و در منزل و محل کار می خوام از فایل های تصویری و سی دی های آموزشی استفاده کنم
لطف کنید هر سایتی که میشناسید در این زمینه چه پولی و چه غیر پولی بهم معرفی کنید که محصولات آموزشی شون رو استفاده کنم

تشکر از شما دوستان عزیز
با سلام :
همین انجمن که تشریف اوردین بهترین و غنی ترین مطالب اموزشی مورد نیاز شما را بهمراه سوال و جواب های حل مشکلات همه جانبه دارد کافیست vip شوید و دسترسی به مطالب فوق را داشته باشید .
موفق باشید .

Mojitv

کاربر
2015-11-05
16
33
بهبهان
با سلام :
همین انجمن که تشریف اوردین بهترین و غنی ترین مطالب اموزشی مورد نیاز شما را بهمراه سوال و جواب های حل مشکلات همه جانبه دارد کافیست vip شوید و دسترسی به مطالب فوق را داشته باشید .
موفق باشید .

سلام با عرض خسته نباشید و سپاس فراوان از پاسخگویی به موقتون
ببینید استاد توضیح شما یه مقدار کلی بود و کمتر وارد جزییات شدید
ببینید من می خوام آموزش کامل پروگرام کردن قطعات ایپرام دستگاه های مختلف به همراه خود برنامه های مورد نیازشون رو ببینیم و همینطور می خوام یه لسیت برای قطعات الکترونیکی مورد نیاز در تعمیرگاه داشته باشم و نمیدونم از کجا شروع کنم
البته خوب بنده سر فرصت قطعا تبدیل به کاربر vip میشم اما باید یکم کار و بارم راه بیفته

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام با عرض خسته نباشید و سپاس فراوان از پاسخگویی به موقتون
ببینید استاد توضیح شما یه مقدار کلی بود و کمتر وارد جزییات شدید
ببینید من می خوام آموزش کامل پروگرام کردن قطعات ایپرام دستگاه های مختلف به همراه خود برنامه های مورد نیازشون رو ببینیم و همینطور می خوام یه لسیت برای قطعات الکترونیکی مورد نیاز در تعمیرگاه داشته باشم و نمیدونم از کجا شروع کنم
البته خوب بنده سر فرصت قطعا تبدیل به کاربر vip میشم اما باید یکم کار و بارم راه بیفته
با سلام :
در این انجمن بخش های اموزش مقدماتی که لازمه شروع هر کاری هست بصورت رایگان در دسترس شما کاربران عزیز می باشند و لی مطالب کاربردی که با همکاری سایر دوستانتون در این انجمن باید vip شوید توصیه میشود نردبان را از همون پله اول شروع کنید اینم بدانید که هیچ مرجع یا محیط واقعی و مجازی وجود ندارد که همه نیاز هایی که انتظار دارید (هم فایل و هم قطعات فروشی و برنامه های کاربردی و .... ) را یکجا براتون ارایه دهند . هر یک از این درخواست ها مراجع زیربطی دارند که فقط در حیطه کاری و شغلی خود فعاتیت میکنند و این شما هستید که باید با انتخاب درست نقطه اغاز خود را تایین کنید .
موفق باشید

موفق باشید .

بالا