با عرض سلام به همکار عزیز
بنده نیز در طی چندسالی که در کار دوربین بوده ام از اول در خرید وانتخاب ادابتور وسواس خاصی داشتم چون رشته خودم الکترونیک بود وهمچنین کارهای تعمیراتی هم انجام می دادم بخاطر همین موضوع سعی در انتخاب ادابتوری با کیفیت داشتم حتی اگر از لحاظ قیمتی به صرفه نبود چون معتقد به این هستم که بخاطر یک وسیله جانبی نباید باعث اسیب به کل پروژه شد ولی دیگر همکاران که از هر نوع ادابتور ارزان وبی کیفیت به خاطر بحث منفعت مالی استفاده می کردن البته بحث نداشتن علم فنی هم بود چندین بار خود بنده میخواستم پستی ایجاد کنم واین موضوع را در انجا مطرح کنم که با دیدن این پست سعی بر ان شدتا تجربیات ونظراتم را عرضه کنم. بنده نیز مثل همکار عزیز کریم جاوی ادابتور مورد نظر را اول از لحاظ جریان کشی تست می کنم وجریان ان را با امپر متر ویک مصرف کننده می گیرم ودابتوری که جریان بالای دهد نشانه قدرت خروجی خوب است البته جریان ملاک درست بودن ادابتور نیس چرا که تجربه ای داشته ام که ادابتوری جریان خوب میداده ولی خیلی زود منفجر شده (البته نه یکی بلکه تعداد زیادی از ان نوع ادابتور در چندین پروژ مختلف ) بیشتر ادابتورهای صنعتی دارای نویز هستند ومن به همکاران عزیز توسعه می کنم از ادابتور های صنعتی استفاده نکنند به خاطر بحث نویز ان خود بنده به ندرت استفاده می کنم بنده چندین نمونه از این نوع ادابتورها را چه خوب وچه متوسط امتحان کرده ام همه انها این عیب را داشته اند
در کل برای انتخاب یک ادابتور خوب باید موارد زیر را مد نظر قرار داد
1-جریان ادابتور
2-کیفیت ساخت البته برای این مورد باید ادابتور باز شود ومورد برسی قرار بگیرد
3-ثبات جریان منظورم این است که یک ادابتور خوب در لحظه اول که یک مصرف کننده به ان وصل میشود 1.8 امپر نشان داد بعداز یک ساعت زیر بار بودن امپراژ ان به زیر 1.7 نیاید
4- نویز کمتر در خروجی تصویر که بیشتر در ادابتورهای صنعتی است
5- داغ نکردن بیش از اندازه البته درصورت تست جریان وگرفتن ماگزیمم جریان در زمان طولانی طبیعی است ولی درموقع وصل بودن به دوربین نباد بیش از انداز داغ شود
در پایان از دیگر همکاران واساتید عزیز هم می خواهم تجربه راهنمایی ویا نظری در این مورد دارند اعلام کنند تا دیگر عزیزان نیز از ان استفاده کنند با تشکر و موفقیت همکاران عزیز.
مشاهده فایلپیوست 171367
دوستان تا به الان بهترین عملکردی ک تونستم از ی اداپتور بگیرم همین برند بوده
نظر شما چیه؟
متاسفانه اصلا پیدا نمیشه
با عرض سلام به همکار عزیز
بله ادابتوری که تصویر ان را گزاشته اید به نظر من هم جنس مرغوب است ایا داخل ان را دیده اید از قطعات اس ام ادی استفاده شده است ازدیاد قطعات خود نشانه کیفیت است که در میان ان مرغوبیت جنس دیود شاتکی ترانسیتور درایور وخازن ها از همه مهمتر است متاسفانه به دلایل اوضاع اقتصادی ودیگر عوامل از ادابتورهای با کیفیت خبری نیست بنده طی این دو ماه که اقدام به خرید ادابتور برای پروژ هایم کرده ام غریب به چهار نوع متفاوت ادابتور به دستم رسیده منظورم این است که همکاری که از ان ادابتورها را تهیه می کنم در ظرف این مدت هر سری یک نوع ادابتور اورده که خیلی از انها ضعیف یا متوسط بوده اند ولی در مورد ادابتورهای جریان بالا نوعی ادابتور تهیه کرده ام که از لحاظ جریان خوب است البته این مارک خودش در میان ادابتوره یک برند است به شرطی که تقلبی ان نباشد
مشاهده فایلپیوست 171377
مشاهده فایلپیوست 171378
مارک LITEON انواع تقلبی هم دارد که همین چند وقت پیش نمونه ای از پنچ امپر ان برایم امد که دو امپر بیشتر نمیداد این نمونه تازه به دستم رسیده 2.5 امپر است که در تست جریان کشی همان 2.5 امپر را داد
البته تازه چند وقت که بدستم رسیده ومیشه گفت در حال تست بر روی چند تا دی وی ار است که تا الان خوب بوده ولی نتیجه واقعی بعد از گذشته چند ماه معلوم می شوددرمورد ادابتورهای خوب چه امپر بالا چه دو امپر نمونه های سیم دو تیکه بهترند منظورم سیم برق ان است