آی پی امداد
abtahi

مشکل کار نکردن ماشین لباسشویی BEKO WMD 15100 PL

mahdihaji

کاربر
2010-09-03
3
5
با روشن کردن این ماشین لباسشویی LED های آن روشن می شود ولی هیچ یک از کلید های آن کار نمی کند و اصلا هیچ عملیاتی رخ نمی دهد. نمی دونم چیزی مثل قفل کودک داره یا گیر دیگری وجود داره که جواب نمی ده؟آیا راه حلی برای این مشکل وجود دارد؟ لطفا اگه Manual یا دفترچه راهنمایی از این ماشین دارید در اختیارم قرار دهید. ممنون.

sabalan-co

کاربر
2012-06-23
101
283
آذربایجان
دوست عزیزدرصورت فعال بودن قفل چراغ پیش شستشوچشمک میزند ابتدا میکروسوئیچ راکنترل کنید ودرصورت سالم بودن به احتمال قوی تریاک برق عبوری به میکروسوئیچ خراب است وهیچ دستور به برد نمیرسد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sshmha

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
باعرض سلام خدمت همه دوستان و سروران گرامی و تشکرویژه ازاساتید سایت که این امکان را برای کاربران ایجاد کردن تا بتوان در این شرایط پاندمی هم مثل قبل مشکلاتشون را مطرح کنند تا توسط شما عزیزان رفع گردد.
بنده هم یک ماشین لباسشویی
wmd 15060 kls
دارم که شرایط دستگاه دوستمان داشت میکروسویچ را از مدار خارج کردم وقتیکه با اهم متر فیش 1 و 3 را تست کردم کاملا اتصال داشتن ،که این ظاهرا یعنی فاجعه (چون فاز و نول ازطریق میکروسویچ به هم متصل شده بودن) بهرحال اول میکروسویچ را بازکردم و تمیزکاری انجام و بستم ودیگه سوکت 1و3 اتصال نداشتم (درست شد)و با برق (جدااز لباسشویی) تست کردم کاملا کلید کار میکرد . در لباسشویی نصب کردم، دوباره کارنکرد!برق (فازو نول ) ورودی میکرو سویچ را تست کردم فاز داشت ولی از نول خبری نبود.برد را باز کردم ادامه سیم نول میکروسویچ رسید به یه تریاک که کاملا معیوب شده و دوتا مقاومت زیرآن که یکی معیوب و دیگری مشکوک به خرابی هست .
سوال
1- آیا با تعویض این سه قطعه برد درست میشه ؟
2-باتوجه به اینکه بعداز این قطعه ها مسیر با عبور از یک مقاومت (بدون اهم یا همان جامپر) به پایه سوم ای سی اصلی میرسه ،ممکنه ای سی هم خراب شده ؟ یا نیاز به پروگرام داشته باشه ؟
لطفا اگر امکان داره نظرتون را بفرمایید ممنون و سپاس از همکاری و راهنمای شما عزیزان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
s153366__.jpg

• Like

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
همانطور که در عکس مشخصه تریاک t2 و مقاومت r21 معیوب شده وr50 ممکن معیوب شده باشه :violent-smiley-093:

آخرین ویرایش:

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
لطفا اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید ممنون

• Like

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,149
1,403
ترایاک و مقاومت رو عوض کن اگر ایراد حل نشد ایسی هم اسیب دیده اونم عوض کن با برق ۱۱۰ محافظ مدار رو تست کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sshmha

Mohamad.a.hm

کاربر
2022-02-16
1
0
سلام
وقت بخیر
ماشین لباس شویی بکو BEKO WMD 15100 PL
اول روشن میشه یکم که آب وارد میشه بعد قطع میشه و هیچ عملی انجام نمیده
ریستم کردم نشد