آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکل چسباندن ال سی دی بیسیم رو برد

kolber

کاربر
2014-11-02
15
18
چند مدل بیسیم دارم که فلت ال سی دیاشون خرابه - با هیتر از برد جدا کردم و یکم کوتاهشون کردم - الان موندم چه جوری رو مدار بچسبونم - یکی از تعمیر کارارو دیدم که بدون هیتر و اتو چسبوند و یه چسب معمولی هم روش زد - اگر کسی بلده ممنون میشم راهنماییم کنید

abolfazl 182

کاربر vip
کاربر
2014-05-26
29
86
همدان
دوست عزيز ابتدا قسمتي كه فلت به ال سي دي چسبيده راباالكل تميز كن بعد فلت نو كه دقيقا مانند فلت كنده شده است راتهيه كن مقداري از روكش فلت رابكن ودقيق روي ال سي دي مطابق باخط هاي ال سي دي تنظيم كن حال تكه اي مقواي زخيم روي فلت بذار وبا هويه معمولي روي كاغذ بكش اما بانوك هويه نه با پهناي نوك يعني هويه بصورت خوابيده وافقي روي كاغذ قرار گيرد چندباربكشن فلت گرم شده ومي چسبد

TECNIC 63

کاربر vip
کاربر
2010-05-29
100
753
با سلام برای چسباندن این نوع السیدی یک نوع چسب مخصوصی وجود داره مثل چسبهای دوطرفه بسیار نازک این چسب روی برد قرار می گیرد بعد فلت هم روی این چسب شیشه ای و بعد کمی فشار داده می شود بعد از مدتی فلت به برد نصب می شود و کار تمام هست
این روش در پنل تلویزیونهای السیدی هم انجام می شود الان مشکل اساسی شما پیدا کردن این چسب هست
البته فکر نمی کنم فقط با اتو T بشه فلت را روی برد چسباند چون برد یا فلت خاصیت چسبندگی ندارد قابل توجه دوستان

بالا