آی پی امداد
abtahi

مشکل پکیج بوتان مدل کالدا ونزیا

mjf676767

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-20
5
0
36
سلام و خسته نباشید خدمت همگی مهندسان عزیز

بنده کارم تعمیرات امپیلی فایر هست پکیج منزل بوتان مدل کالدا ونزیا هست که مشکلش در روشن نشدن در حالت زمستانی بود که با عیب یابی و کمک دوستان مشکلش یه خازن ۲۲ میکرو فاراد اس ام دی بود که با تعویض اون البته با نمونه دیپ مشکل حل شد و در حالت زمستان هم درست شد منتها الان وقتی اب گرم رو باز میکنی پکیج قطع میکنه ‌و بعد از چند ثانیه دوباره روشن میشه و تا زمانی که اب گرم باز باشه روشن میمونه ولی وقتی اب گرم مصرفی رو میبندی پکیج خاموش میشه و دیگه بر نمیگرده به حالت روشن و زمستانی مگه اینکه پکیج رو خاموش و روشن کنیم که دوباره تو حالت زمستانی کار کنه ضمنا در حالت تابستانی مشکلی نداره و در حالت زمستان هم اگر اب گرم استفاده نشه بدون مشکل پکیج کار میکنه و قطع و وصل رو در دمای تنظیمی انجام میده حالا اگر از دوستان کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه که مشکل حل بشه

۲۰۲۴۱۱۱۷_۲۱۳۳۳۵.jpg

mjf676767

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-20
5
0
36
در این برد حتما باید خازن 22u و u3.3 کنارش بهمراه رله کنار 3.3 تعویض بشه
ممنون از پاسخ گویی عرض شود که خازن ۲۲ که تعویض شد و همون باعث شد پکیج تو حالت زمستان روشن بشه ولی خازن ۳.۳ و رله رو تعویض نکردم چون مشکل اولش فقط این بود که رو حالت زمستان صدای تیک تیک میومد ولی روشن نمیشد و بعد از تعویض خازن ۲۲ میکرو مشکلش حل شد البته خازن ۳.۳ رو هم از نظر ظرفیت تست کردم که درست بود در حالی که خازن ۲۲ میکرو ظرفیتش به نانو فاراد تبدیل شده بود ولی از لحاظ ای اس ار چک نکردم این خازن رو حالا اون دو مورد هم تعویض میکنم خازن رو دارم ولی رله رو باید برم امجد و خریداری کنم فقط به نظر شما از ان تی اسی نیست مشکل؟

آخرین ویرایش:

mjf676767

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-20
5
0
36

بنده کارم تعمیرات امپیلی فایر هست پکیج منزل بوتان مدل کالدا ونزیا هست که مشکلش در روشن نشدن در حالت زمستانی بود که با عیب یابی و کمک دوستان مشکلش یه خازن ۲۲ میکرو فاراد اس ام دی بود که با تعویض اون البته با نمونه دیپ مشکل حل شد و در حالت زمستان هم درست شد منتها الان وقتی اب گرم رو باز میکنی پکیج قطع میکنه ‌و بعد از چند ثانیه دوباره روشن میشه و تا زمانی که اب گرم باز باشه روشن میمونه ولی وقتی اب گرم مصرفی رو میبندی پکیج خاموش میشه و دیگه بر نمیگرده به حالت روشن و زمستانی مگه اینکه پکیج رو خاموش و روشن کنیم که دوباره تو حالت زمستانی کار کنه ضمنا در حالت تابستانی مشکلی نداره و در حالت زمستان هم اگر اب گرم استفاده نشه بدون مشکل پکیج کار میکنه و قطع و وصل رو در دمای تنظیمی انجام میده حالا اگر از دوستان کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه که مشکل حل بشه

مشاهده فایل‌پیوست 220380
با عرض معذرت مدل پکیج اشتباه شد مدل دستگاه اپتیما بوتان میباشد

mjf676767

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-20
5
0
36

مشاهده فایل‌پیوست 220380
دوستان کسی کارکرد اون دو پتانسیومتر که کوچکتر از بقیه هستن و رو پنل دستگاه هم ولومی برای تنظیم ندارن رو میدونه من فلو سویچ دستگاه رو عوض کردم و الان اگر دو بار اب رو باز و بسته کنم مجددا پکیج استارت میخوره و در حالت زمستانی شروع به کار میکنه ولی با فلو سویچ قبلی هر چند بار هم اب رو باز و بسته میکردم دیگه پکیج رو حالت زمستون شروع به کار نمیکرد اگر از دوستان کسی اطلاعی از خرابیش داره راهنمایی کنه ممنون میشم

بالا