آی پی امداد
abtahi

مشکل نچرخیدن موتور تردیمل با وجود سالم بودن همه قطعات

@mahmoud

کاربر vip
vip
کاربر
1387٫9٫9
137
354
Qazvin
gamesiran.ir
سلام و خسته نباشید
یه تردمیل بدون درج شدن مدل خاصی که عکساشو ضمیمه کردم با وجود کار کرد همه دستورات و قسمت های دیجیتال
برق برای رله راه انداز موتور رو تامین نمیکنه. رله سالمه و تمام ترانزیستور ها و دیود ها و زنر ها تست شدند بجز یه آی سی که زیر برد با چسب پوشانده شده که نمی‌دونم شمارش و کارش چیه عکس موجوده
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از چیه

پیوست‌ها

ghasemi59

مدیر تالار
مدیر تالار
1392٫4٫5
2,459
2,168
سلام و خسته نباشید
یه تردمیل بدون درج شدن مدل خاصی که عکساشو ضمیمه کردم با وجود کار کرد همه دستورات و قسمت های دیجیتال
برق برای رله راه انداز موتور رو تامین نمیکنه. رله سالمه و تمام ترانزیستور ها و دیود ها و زنر ها تست شدند بجز یه آی سی که زیر برد با چسب پوشانده شده که نمی‌دونم شمارش و کارش چیه عکس موجوده
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از چیه
درود دوست شما عگس پیوست کنید تا همکاران بتون نظری داشتن شمارو راهنمایی کنن،عگس شما بارگزاری نکردین.

@mahmoud

کاربر vip
vip
کاربر
1387٫9٫9
137
354
Qazvin
gamesiran.ir
عکسها موجوده.
اروری هم نداره.
فقط پایه گیت IRFB460 ولتاژی نمیاد برای تحریک و ولتاژ رسوندن به موتور
قطعات مسیر رو هم چک کردم مشکلی نداره

سپهرآریا

کاربر
1397٫11٫9
29
21
40
یاسوج
سلام اگربعداز چندثانیه حرکت ارور میده ایراداز سنسور سرعت هست امااگرفورا بعداز استارت خطا میده یاکارنمیکنه ایراد از برد هست
سلام و خسته نباشید
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از چ

بالا