آی پی امداد
abtahi

مشکل نویز تصویر آیفون تصویری mahsan موقع فشردن کلید درباز کن

adigh

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-07-21
14
6
ملایر
سلام آیفون مهسان برد نگاه کردم تغذیه سالم و ۱۴ ولت داره مشکل ظاهری نداشت فقط موقع فشردن کلید درباز کن تصویر نویز دار میشه و در باز نمیکنه صدای رله هم نمیاد .؟ ممنون

امیر سجاد

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2018-07-10
1,232
4,388
ایران
سلام . این مشکل 90 در صد از منبع تغذیه هست . با منبع تغذیه سالم تست کنید. برای اینکه مطمئن بشیم تغذیه مشکل داره این تست را انجام بده . با زدن در بازکن ولتاژ دو سر بوبین رله را ولتاژ گیری کنید . اگر در حدود 6 و 7 ولت بود منبع تغذیه خراب هست . اگر صفر ولت بود . از منبع تغذیه نیست . متشکرم

adigh

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-07-21
14
6
ملایر
سلام . این مشکل 90 در صد از منبع تغذیه هست . با منبع تغذیه سالم تست کنید. برای اینکه مطمئن بشیم تغذیه مشکل داره این تست را انجام بده . با زدن در بازکن ولتاژ دو سر بوبین رله را ولتاژ گیری کنید . اگر در حدود 6 و 7 ولت بود منبع تغذیه خراب هست . اگر صفر ولت بود . از منبع تغذیه نیست . متشکرم
ممنون ، بوبین رله باید چند ولت باشه ؟

adigh

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-07-21
14
6
ملایر
12 ولت . و مشخصات روی رله نوشته میشه. متشکرم
ممنون ۱۲ ولت و دارم روی بوبین رله تغذیه هم خازنها رو تعویض کردم یه مقاومت یک اهم و یک ماسفت p9nk50zfp تعویض کردم ۱۴ ولت خروجی هست اما بازم موقعی که در باز کن میزنی نویز دار میشه

پیوست‌ها

• 245.8 کیلوبایت بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

adigh

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-07-21
14
6
ملایر
ممنون ۱۲ ولت و دارم وقتی کلید درباز کن میزنی روی بوبین رله تغذیه هم خازنها رو تعویض کردم یه مقاومت یک اهم و یک ماسفت p9nk50zfp تعویض کردم ۱۴ ولت خروجی هست اما بازم موقعی که در باز کن میزنی نویز دار میشه . امکان داره قفل دربازکن اتصال کوتاه شده باشه ؟

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
بالا