سلام دوست من
منظور شما مارکشه دیگه . . . ؟
اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین بعد از کانفیگ کردن هم همینجوریه یا نه ؟ کانکتور RJ45 سالمه ؟ مسیر های مربوط به پورت همگی وصل هستن ؟
سلام دوست من
منظور شما مارکشه دیگه . . . ؟
اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین بعد از کانفیگ کردن هم همینجوریه یا نه ؟ کانکتور RJ45 سالمه ؟ مسیر های مربوط به پورت همگی وصل هستن ؟
دوست عزیز تمام اتصالات مودم سالم میاد و روی برد هم جای فیزیکی دیده نمیشه موقعی مودم روشن میکنم کابل lan و سوکت تلفن میزنم مودم lan نمیشناسه و قسمت پایین ویندوز که آیکون شبکه میاد غیرفعال است و چراغ lan هم روشن نمیشه ولی چراغ data روشن میشه من قسمت rj45 به یک قطعه برخوردم نمیدونم این دیود یا نه اهمتر هیچ چیزی نشون نمیده و هیچ عددی نشون نمیده اسم روی قطعه هم نوشته (bs 2500k) ولی خازن ها همه سالم هستند عکس از برد هم در زیر گذاشتم
موقعی که مودم روشن میکنم چراغ lan یک چشمک میزنه بعد میره روی چراغ usb مودم و همزمان چراغ usb و چراغ linke به صورت چشمک زن در میان اما چراغ lan خاموش است ممنون میشم راهنمایی فرمایید
همه کابل ها را چک کن مخصوصا کابل شبکه را.تو دیویس منجر را چک کن ببین همه سخت افزارها وصل است یا نه .سعی کن درایورهای سخت فزار را ابدیت کنی.مودم هم رسیت کن .بازم اطلاع بده که بتونند دوستان راهنمایت کنند.
به نظر دیود هست اگر از مدار جدا کنی باید از یک طرف اهمتر راه بده و از طرف دیگه راه نده یعنی از از یک طرف اتصال داریم و از طرف دیگه قطع است در غیر این صورت باید تعویض شود .
البته تا اساتید چه پیشنهادی بدهند.